Cel mai mare site de anunţuri auto din ţara noastră, Autovit.ro, aflat în portofoliul grupului Naspers, care controlează o serie de giganţi din segmentul...
blackfriday.autovit.roCel mai mare site de anunţuri auto din ţara noastră, Autovit.ro, aflat în portofoliul grupului Naspers, care controlează o serie de giganţi din segmentul online românesc, va organiza în premieră în acest an, pe data de 21 noiembrie, între orele 7.00 si 18.00, Black Friday.

Astfel, românii pot intra pe platforma www.blackfriday.autovit.ro unde vor găsi autoturisme noi și second hand cu reduceri substanțiale. La acest proiect vor participa dealeri auto din toată țara oferind discounturi de până la 15.000 de euro, în funcție de categoria de mașină dorită.

“Ne-am propus să organizăm o campanie de Black Friday deoarece, ca lider de piață pe segmentul de anunțuri auto, vrem să fim cât mai aproape de partenerii noștri, dar și de românii care sunt în căutarea unei mașini. Clienții vor avea la îndemână oferte de nerefuzat din toate segmentele auto, de la Skoda la BMW, de la Toyota la Mercedes”, precizează Mihai Cune, Business Manager la Autovit.ro.

Pe site-ul blackfriday.autovit.ro, Autovit.ro pune la dispoziția cumpărătorilor de autoturisme toate instrumentele necesare, astfel încât aceștia să își poată alege cele mai potrivite mașini la cele mai bune prețuri. Clienții pot contacta dealer-ul prin telefon sau email pentru rezervarea mașinii în baza unor condiții stabilite de fiecare dealer. Potențialii clienți vor intra pe lista de așteptare a furnizorilor în ordinea în care își vor arăta interesul pentru achiziția unui autoturism.

“Ne-am pregătit intensiv pentru Black Friday, astfel încât să facem față oricăror suprasolicitări tehnice a sistemelor. Ne-am asigurat o infrastructură IT care să susțină volume foarte mari de trafic pe care le așteptăm în baza ofertelor promoționale, dar și a premierei unei astfel de campanii pe un site de anunțuri auto din România”, a mai spus Mihai Cune.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, sunt în orice moment peste 50.000 de anunțuri, dintre care jumătate pentru autoturisme. Printre cele mai căutate mașini de pe site se numără Volkswagen, BMW și Opel.

Aparținând grupului Naspers, Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second hand. Platforma integrează anunțuri din următoarele categorii: autoturisme second hand și noi, camioane și utilitare, motociclete, utilaje de construcții și  mașini agricole, piese second hand.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.