Prestigio lanseaza doua noi modele de smartphone-uri– Prestigio MultiPhones 5453 & 5504 DUO. Cele doua modele de smartphone-uri au design asemanator, dar unul dintre ele...

MultiPhone 54553-1Prestigio lanseaza doua noi modele de smartphone-uri– Prestigio MultiPhones 5453 & 5504 DUO. Cele doua modele de smartphone-uri au design asemanator, dar unul dintre ele vine cu un ecran mai generos.

“Daca aveti nevoie de un smartphone de incredere cu design interesant si pret competitiv, acestea doua modele reprezinta alegerea ideala. Au design si caracteristici similare, deosebindu-se prin dimensiunea ecranului si pret. Putem spune ca este experimentul nostru de a oferi 2 optiuni pentru o familie de smartphone-uri, astfel incat alegerea sa fie mai usoara si mai orientata”

Marek Horyl, General Manager, Prestigio EMEA

Disponibile in trei variante de culoare, negru, alb si bronz, MultiPhones 5453 & 5504 DUO sunt exemplul cel mai bun pentru un smartphone cu design minimalist. Materialele folosite le fac usor de folosit si le confera un aspect clasic. In plus, vin insotite de carcasa pentru un plus de protectie.

Sunt disponibile doua variante de ecran: 4.5” & 5.0”. Puteti alege dimensiunea potrivita astfel incat sa cititi, sa vizionati filme sau sa navigati pe internet in cele mai bune conditii.  Performantele robuste sunt asigurate de procesorul Quad Core de 1.3GHz in combinatie cu 1GB RAM. La toate acestea se adauga o baterie cu autonomie mare pentru un plus de mobilitate.

Avantajele Dual SIM

Utilizarea unui smartphone Dual SIM ofera o multime de oportunitati. Puteti alege cele mai bune oferte pentru voce si date si pastra separat contactele de business de cele personale. In plus, cand va aflati in strainatate puteti utiliza un SIM local pentru a economisi.

MultiPhones 5453 & 5504 DUO sunt dotate cu doua camera: camera frontala de 2.0MP pentru apeluri video si selfie si camera principala de 8.0MP cu autofocus. Noile MultiPhone-uri beneficiaza de Android 4.4 KitKat.

Aplicatii preinstalate

Prestigio MultiPhones 5504 & 5453 DUO vin cu o multime de aplicatii preinstalate

– MultiCloud: 200GB memorie cloud gratis timp de 1 an de zile pentru utilizatorii dispozitivelor Prestigio;
– OfficeSuite Pro: solutia mobila Nr. 1 pentru a crea, vizualiza si edita cele mai populare formate de documente;
– eReader Prestigio: o multime de e-bookuri disponibile in peste 24 de limbi, gratuit sau contra cost;
– Navitel Navigator: pentru a alege cea mai scurta si rapida cale catre destinatia dorita;
– McAfee Antivirus: pentru a avea dispozitivul mereu protejat;
– MultiStore Prestigio: aplicatia ce ofera acces rapid la o varietate de aplicatii atent selectionate pentru utilizatorii Prestigio.

Noile Prestigio MultiPhones 5504 & 5453 DUO sunt disponibile in magazinele de specialitate la pretul de 549 lei, respectiv 499 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.