Dacă nu vă număraţi printre cei care au pus deja mâna pe unul dintre cele mai recente flagship-uri ale Google, un smartphone Nexus 6...

android lollipop

Dacă nu vă număraţi printre cei care au pus deja mâna pe unul dintre cele mai recente flagship-uri ale Google, un smartphone Nexus 6 sau o tabletă Nexus 9, probabil că nu aţi văzut încă în acţiune cel mai nou update al sistemului de operare Android, 5.0 sau Lollipop.

Însă, dacă sunteţi printre proprietarii celei de-a doua generaţii de Moto G veţi fi fericiţii testeri ai celei mai noi versiuni a Android.

Potrivit presei internaţionale, smartphone-urile din gama mid-range a Motorola sunt primele device-uri care au deja posibilitatea de a pune la dispoziţia utilizatorilor upgrade-ul sistemului de operare, proprietarii gadgeturilor trebuind doar să descarce cei 386 MB ai noului Android.

Interesant este faptul că Motorola primeşte update-ul înaintea celor care au ediţiile anterioare ale Nexus – 5 şi 7, ediţiile 2012 şi 2013- decizia Google fiind o surpriză totală pentru cei care se aşteptau ca tocmai aceste device-uri, care beneficiază de tot suportul şi de cele mai complexe update-uri din partea Google să nu fie primele pe care va rula Android Lollipop.

Update-ul sistemului de operare pentru alte gadgeturi Motorola şi Nexus ar urma să intre în vigoare în perioada imediat următoare, Lollipop urmând să poate fi instalat şi pe LG G3.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.