Help Net s-a clasat pe locul 1 in Topul National al Firmelor din Romania, editia  XXI, 2014, realizat de Camera de Comert si Industrie...

fotoHelp Net s-a clasat pe locul 1 in Topul National al Firmelor din Romania, editia  XXI, 2014, realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei datorita performantelor economice obtinute in cursul anului 2013.

Criteriile pe baza carora s-a efectuat jurizarea au fost performanta economica, spiritul antreprenorial, curajul de a inova si de a investi in inovare, comportamentul etic in afaceri. Topul National al Firmelor din Romania este singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii si unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comert si Industrie din tara noastra.

“Ma bucur ca suntem o echipa performanta si datorita efortului nostru comun, rezultatele noastre sunt premiate. La obtinerea acestui premiu au contribuit toti angajatii Help Net si vreau sa ii felicit pentru eforturile depuse. Sunt mandra sa vad ca ne indeplinim cu succes misiunea de a oferi romanilor cele mai bune solutii si competente profesionale pentru asigurarea sanatarii si starii lor de bine”

Isabelle Iacob, Director General Help Net Farma

Compania a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 368 milioane lei, avand peste 1.300 angajati si, pana in acest moment, a dezvoltat o retea nationala de peste 170 de farmacii.

Premiul a fost decernat in cadrul Galei Topului National al Firmelor, editia a XXI-a, 2014, care a avut loc pe 6 noiembrie in prezenta unor oficialitati de rang inalt ale administratiei publice locale si centrale, a presedintilor Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Bilaterale, a principalelor asociatii patronale si profesionale si reprezentantilor mass media.

Help Net Farma este o companie 100% romaneasca pe actiuni, ce opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alaturi de importatorul si distribuitorul de suplimenti nutritivi si dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania. Lantul de farmacii Help Net a fost infiintat in 1998 si are in prezent peste 170 de puncte de vanzare pe tot teritoriul Romaniei si un numar de peste 1.500.000 de clienti fideli.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.