Liviu Nistoran, președintele Evolio a lansat, astăzi, cel de-al patrulea smartphone din portofoliul companiei. NEOS are un design elegant, o grosime de doar 7.9mm și...

Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-4Liviu Nistoran, președintele Evolio a lansat, astăzi, cel de-al patrulea smartphone din portofoliul companiei. NEOS are un design elegant, o grosime de doar 7.9mm și o echipare hardware de ultimă generație. Prețul recomandat de vânzare este de 579 lei.

NEOS are un display cu luminozitate superioară de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate și cromatică superioare ecranelor IPS clasice.

Telefonul dispune de un procesor Broadcom de ultimă generație cu patru nuclee și consum de energie scăzut. Bateria de 2000 mAh oferă o autonomie sporită, putând susține până la 300 de ore de funcționare în stand-by, și până la 12 ore de convorbiri. Camera noului Neos este de 8MP cu autofocus și stabilizare electronică.

Noul smartphone Evolio este echipat cu receptor GPS de ultimă generație ce permite o foarte rapidă și precisă localizare prin conectarea la două sisteme de poziționare prin satelit: GPS și GLONASS. Astfel, cu Neos navigarea GPS se poate face în condiții optime.

“Am lansat unul dintre cele mai competitive telefoane inteligente de pe piață, punctele forte ale smartphone-ului sunt designul elegant, autonomia sporită, camera foto dar și faptul că acesta este primul dispozitiv Evolio cu sistem dual, GPS și GLONASS. NEOS excelează la toate capitolele și, in același timp, nu-ți rupe buzunarul, nici la propriu nici la figurat. Neos este acum smartphone-ul cu cel mai bun raport autonomie-dimensiuni dar și cel mai bun raport echipare-preț”

Liviu Nistoran, Președintele Evolio

Neos este disponibil atât în varianta Dual Sim cât și în varianta single SIM sub numele de NEOS One, acesta din urmă va fii comercializat cu abonament în  rețele afiliate operatorilor de telefonie mobilă.

Mai multe detalii despre Neos sunt disponibile aici iar telefonul este comercializat prin magazinele Evolio din București, Cluj, Iași și Timișoara, online prin www.evolioshop.com, și prin marii retail-eri de specialitate. Vom reveni curând cu un review mult mai amplu!

Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-3 Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-4.5inch-QuadCore-GPS-Android4.4 Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-4 Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.