Toshiba a anunțat, astăzi, noul Toshiba Portégé Z20t – un laptop premium detașabil de 31.75 cm (12.5”) și tabletă 2 în 1, creat pentru...

Portege_Z20t-B_15_with_pen_lrToshiba a anunțat, astăzi, noul Toshiba Portégé Z20t – un laptop premium detașabil de 31.75 cm (12.5”) și tabletă 2 în 1, creat pentru mediul de afaceri. Dispozitivul ultra-portabil este optimizat pentru utilizatorii de business avansați cu o varietate de caracteristici pentru productivitate și securitate, plus puternicele noi procesoare Intel Core M, care suportă atât crearea de conținut, cât și consumarea acestuia, cu ușurință.

Cu o durată extra de viață a bateriei, până la 16 ore[1], un șasiu ușor și desing subțire și elegant, avansatul Portégé Z20t este pregătit pentru viața profesională – fie că se află în birou sau în afara acestuia.

Eric Cariou, Vicepreședinte B2B PC, Lifestyle Products & Services Group, Toshiba Europe GmbH  

“Portégé Z20t reprezintă o realizare tehnologică remarcabilă și furnizează tot ce un om de afaceri modern ar putea avea nevoie pentru o experiență mobilă completă. Construit pentru utilizatorii din mediul de afaceri, Portégé Z20t este un dispozitiv subțire și ușor, fie că e utilizat în modul laptop sau tabletă, ce satisface caracteristicile de securitate și management IT care sunt cruciale pentru orice organizație din mediul complex de afaceri al zilelor noastre.”     

Perfect format pentru ultra-flexibilitate

Cu un design optimizat și o serie largă de caracteristici pentru utilizarea profesională flexibilă, Portégé Z20t este companionul fundamental pentru oamenii de afaceri. Opțiunea Wacom digitizer oferă recunoaștere a scrisului de mână pentru ca utilizatorii să poată lua notițe și să deseneze diagrame rapid și cu claritate, în ședințe, și să le stocheze într-un slot dedicat pe tabletă, pentru a minimiza șansele pierderii lor.

Creat ca laptop, dar la fel de impresionant și în modul tabletă, Portégé Z20t este echipat cu un doc reversibil ce permite montarea inversă a tabletei, permițând utilizarea ca dispozitiv pentru prezentări către un grup mai mare de persoane. Andocată, tableta beneficiază de durată mai mare de viață a bateriei și opțiuni suplimentare de conectivitate pe tastatură. Pentru confort și ușurința utilizării, tableta poate fi detașată cu o singură mână cu mecanismul simplu de atașare.

Portege_Z20t-B_14_with_logo_lrPortégé Z20t are și un display touch IPS Full HD ce oferă detalii clare și vii, cu unghiuri largi de vizualizare, în cazul în care mai mulți utilizatori doresc să vadă conținutul de pe ecran. Finisajul mat al ecranului este perfect pentru utilizarea de business prin reducerea reflexiilor, permițând utilizarea sub luminile din birou sau chiar în aer liber. Funcționalitatea și productivitatea sunt îmbunătățite prin includerea unei tastaturi iluminate, rezistentă la stropire[2], pentru utilizarea în medii slab luminate, și un design al tastelor pentru folosire ușoară și confortabilă. În plus, are Accupoint integrat ce oferă o alternativă pentru clickpad-ul mare, pentru acuratețe crescută.

Ultra-portabil întreaga zi

Când este utilizat ca laptop, durata de viață a bateriei este de până la 16 ore1 prin combinarea încărcării atât în tabletă, cât și în tastatură – ideal pentru utilizarea pe timpul zborurilor lungi sau oricând nu ai posibilitatea de a reîncărca.  

Dacă este utilizat ca tabletă, bateria va permite o utilizare pe tot parcursul programului de lucru, până la 8 ore1. Cântărind de la doar 799 g și cu o grosime de doar 8.8 mm în modul tabletă sau de la 1.59 kg în modul laptop, Portégé Z20t este de asemenea incredibil de portabil dată fiind performanța de calcul inclusă.

Performanță impresionantă, în orice mod

Portege_Z20t-B_01_lrPuternicul Portégé Z20t este echipat cu procesoare Intel® Core™ M ce oferă o combinație optimă între durata de viață a bateriei și performanțe de top, într-un singur dispozitiv. Prin includerea acestor procesoare și a tehnologiei Toshiba, Portégé Z20t este încadrat într-un șasiu fără ventilator, cu finisaj negru premium, ce funcționează silențios.

Portégé Z20t include un SSD de până la 256 GB și până la 8 GB memorie LPDDR3, pentru reactivitate excelentă și abilitatea de a procesa cu ușurință mai multe activități. Echipat cu grafică Intel® HD, utilizatorii de business vor putea folosi acest dispozitiv rapid, practic, dar totuși captivant, la birou sau în deplasare.

Securitate de business pentru liniște sufletească

Portégé Z20t oferă un număr de caracteristici avansate create pentru a păstra în siguranță datele critice ale unei afaceri, prin includerea suitei Toshiba EasyGuard. Trusted Platform Module (TPM) păstrează în siguranță datele stocate local, în timp ce Intel® Active Management Technology (AMT) permite departamentului IT să monitorizeze, să mențină, să repare, să facă actualizări și îmbunătățiri dispozitivului, de la distanță. Fiecare model a trecut numeroase teste riguroase pentru a întruni standardele de calitate Toshiba – inclusiv HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) realizat de institutul german independent de testare, TÜV Rheinland®, cum ar fi căderea de la 76 cm. Un port Kensington este disponibil pentru a securiza tastatura pe birou sau pe alte puncte fixe și asigură imposibilitatea de a detașa tableta chiar și când e andocată.

Fie că se află într-o mare corporație sau o afacere mică, Portégé Z20t este ușor de gestionat cu ajutorul opțiunilor avansate de management ce includ System Center Configuration Manager (SCCM), Windows Management Instrumentation (WMI), Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) și Toshiba Smart Client Manager (TSCM).

Conectivitate pentru orice scenariu

Portégé Z20t oferă opțiuni extinse pentru conectarea la toate perifericele de care un utilizator de business ar putea avea nevoie, indiferent de modul în care e utilizat. În modul tabletă, are incluse un port micro HDMI® , un port micro USB și un slot microSD pentru conectarea la ecrane adiționale și transfer rapid de date. Odată cu atașarea tastaturii, utilizatorii se pot bucura de conectivitate suplimentară, fără necesitatea adaptoarelor suplimentare, prin selecția de porturi de dimensiuni normale ce include RGB, HDMI®, GBit LAN și 2 x USB 3.0. Portégé Z20t permite de asemenea conectarea stabilă la internet cu modulul opțional 3G/4G și acces Wi-Fi® rapid și fiabil la o varietate de rețele cu Wi-Fi® ac/a/b/g/n.

Toshiba Portégé Z20t va fi disponibil în Europa începând cu primul trimestru al anului 2015.

Toshiba Portégé Z20t:

 • Display: 31.75 cm (12.5”) Full HD (1920 x 1080), 350 NIT, IPS display with 10-finger capacitive touch support
 • Procesoare: Intel® Core™ M
 • Grafică: Intel® HD Graphics 5300
 • Stocare: Până la 256 GB SSD
 • Memorie: Până la 8 GB LPDDR3 1600MHz onboard
 • Conectivitate:
  • Tabletă – 1 x micro-HDMI®, 1 x micro USB, 1 x microSD, audio jack
  • Laptop – full size RGB, HDMI®, 2x USB 3.0, Kensington lock port
 • Comunicatii: Wi-Fi® 2×2 ac + ac/a/b/g/n, Bluetooth® 4.0, modul opțional 3G/4G combo, GBit LAN (pe tastatură)
 • Cameră Web frontală Full HD cu 5 MP
 • Wacom digitzer opțional
 • Securitate: Toshiba EasyGuard, Trusted Platform Module, Intel® Active Management Technology
 • SO: Windows 8.1 Pro
 • Durata de viață a bateriei:
  • Laptop – până la 161 ore
  • Doar tabletă – până la 81 ore
 • Finisaj: Negru mat premium
 • Dimensiuni:
  • Laptop – 309 x 215 x 21 mm
  • Doar tabletă – 309 x 199 x 8.8 mm
 • Greutate:
  • Laptop – de la 1.59 kg
  • Doar tabletă – de la 799 g


[1] Conform MobileMark 2012.

[2] Până la 30 ml, acordând utilizatorilor 3 minute pentru salvarea datele și oprirea dispozitivului.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.