La doar două săptămâni de la inaugurarea oficială a primei clădiri din Green Court Bucharest, dezvoltatorul suedez Skanska anunță doi noi chiriași ai clădirii...

Green Court BucharestLa doar două săptămâni de la inaugurarea oficială a primei clădiri din Green Court Bucharest, dezvoltatorul suedez Skanska anunță doi noi chiriași ai clădirii A: 1 Minute (convenience & hot snacking) și Best Chef (restaurant). 

LS Travel Retail Romania a închiriat peste 73 mp în prima clădire a proiectului Green Court Bucharest, unde își va implementa conceptul 1 Minute, începând cu  ianuarie 2015. Compania își deschide cel de-al 15-lea magazin din rețeaua 1 Minute și va oferi o selecție diversificată de mâncare și băuturi (sandvișuri preparate pe loc, produse de patiserie proaspete, cafea, băuturi răcoritoare etc) și produse complementare (țigări, ziare etc). 1 Minute este un brand internațional, care se remarcă prin designul modern și atmosfera sa prietenoasă.

Celălalt chiriaș, CORPORATE MANAGEMENT EVENTS, o companie românească care deține mai multe restaurante în clădiri de birouri din București, sub brandul „Best Chef”, a închiriat 600.60 mp la parterul clădirii A și va deservi întregul proiect. Cu alte patru restaurante deschise în proiecte de birouri din Capitală, Best Chef va oferi chiriașilor din Green Court Bucharest o varietate zilnică de preparate calde. Restaurantul va fi inaugurat în luna februarie 2015.

„Avem un sfârșit de an foarte bun, având in vedere că anunțăm doi chiriași noi, imediat după inaugurarea primei clădiri din Green Court Bucharest. Aș dori să le mulțumesc pentru că au ales Green Court Bucharest și pentru valoarea adăugată pe care o aduc proiectului prin gama de servicii pe care o oferă. Pentru Skanska, oamenii sunt pe primul plan, iar Green Court Bucharest a fost construit luând în considerare cel mai important bun al oricărei companii: angajații săi. Sunt bucuros că am creat un mediu de lucru în care persoanele pot progresa, pot fi mai sănătoase și mai fericite

Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România

Prima clădire a proiectului Green Court Bucharest oferă un spațiu închiriabil de 19.500 mp în 12 etaje și 280 de locuri de parcare. Clădirea este  închiriată în proporţie de 90% de către Orange România și Schneider Electric România, care se vor muta complet până în primăvara anului 2015.

Green Court Bucharest este dezvoltat prin soluții sustenabile care minimizează amprenta clădirii asupra mediului înconjurător și reduc semnificativ costurile operaționale. Tehnologiile moderne precum fațada eficientă din punct de vedere energetic și sistemele de iluminat echipate cu senzori de mișcare și de intensitate vor garanta un mediu de lucru confortabil. Locuri speciale de parcare și facilități pentru biciclete, o curte interioară cu Wi-Fi și stații de încărcare pentru mașinile electrice vor fi, de asemenea, disponibile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.