Compania TELEVOICE, deţinătoarea brandului Evolio, unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România, a intrat pe segmentul smartphone la începutul acestui...

Liviu Nistoran prezinta telefonul Happy - micsorataCompania TELEVOICE, deţinătoarea brandului Evolio, unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România, a intrat pe segmentul smartphone la începutul acestui an, vânzările de terminale au crescut de la lună la lună şi au ajuns la o pondere de 25% din cifra de afaceri a companiei.

Pentru acest an, Liviu Nistoran, președintele companiei estimează că va vinde circa 20.000 de unităţi, jumătate din obiectiv fiind deja atins. “În următoarea perioadă vom vinde aproximativ 10 000 unități. Ne bazăm și pe o creștere cu 30% a vânzărilor în perioada de Black Friday”, a spus Nistoran.

Potrivit acestuia, segmentul tabletelor reprezenta după primile 9 luni ale anului aproximativ 60% din business-ul companiei. În primele nouă luni, afacerile Televoice Grup au atins 4,7 milioane de euro, rezultat aproape de ţinta propusă, şi vor ajunge, potrivit estimărilor companiei, la circa 7,5 milioane de euro până la finele acestui an, de la 5,5 milioane de euro în 2013.

Reprezentanții brandului Evolio au mai spus că în primele nouă luni de zile în România s-au vândut aproximativ 1,5 milioane de smartphone-uri şi 450.000 de tablete. Evolio are circa 10% din piaţa de tabelete, potrivit datelor companiei.

Evolio a lansat, astăzi, cel de-al patrulea smartphone din portofoliul companiei. NEOS are un design elegant, o grosime de doar 7.9mm și o echipare hardware de ultimă generație. Prețul recomandat de vânzare este de 579 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.