Vodafone Romania lanseaza aplicatia mobila iaBilet powered by Vodafone, dedicata celor care doresc sa mearga la evenimente, concerte sau spectacole de teatru. Aplicatia le...

iabilet_logoVodafone Romania lanseaza aplicatia mobila iaBilet powered by Vodafone, dedicata celor care doresc sa mearga la evenimente, concerte sau spectacole de teatru. Aplicatia le permite abonatilor Vodafone din mai multe orase din tara sa isi achizitioneze, simplu si rapid, bilete la evenimentele preferate, direct prin telefonul mobil, cu plata pe factura de servicii Vodafone.

AplicatiaiaBilet” le permite utilizatorilor sa isi transmita automat biletul, in format electronic, prin email sau SMS, in momentul platii. Pentru acces la evenimentele selectate, utilizatorii trebuie doar sa scaneze codul biletului electronic la punctul de acces, cu ajutorul unui dispozitiv de citire. Costul biletului, calculat in Euro la cursul oficial al zilei, este adaugat facturii. Aplicatia iaBilet este disponibila pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android si iOS, pentru abonatii serviciilor Vodafone.

In prezent, clientii Vodafone beneficiaza de sistemul de plata inteligenta, direct pe factura sau din creditul disponibil, in aplicatiile Seenow si Cinemagia, urmand ca, in scurt timp, serviciul sa devina disponibil si pentru utilizatorii Zonga si Transport Urban.

Cu peste 40 de aplicatii mobile si peste 3.700.000 de descarcari, Vodafone Romania dispune de cel mai extins si variat portofoliu de aplicatii dezvoltate si sustinute de un operator mobil din Romania. Cele mai populare aplicatii din portofoliul Vodafone, ca numar total de utilizatori unici, sunt: Cinemagia, My Vodafone, Seenow, Zonga, Star Taxi, Salvamont, Auto.ro, Transport Urban, Vodafone Protect, Vodafone Cloud si Mobuy.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.