RCS & RDS lansează astăzi, 7 noiembrie, aplicația Digi Storage SIM Backup care oferă utilizatorilor serviciului Digi Storage posibilitatea de a-și salva în contul...

rcsRCS & RDS lansează astăzi, 7 noiembrie, aplicația Digi Storage SIM Backup care oferă utilizatorilor serviciului Digi Storage posibilitatea de a-și salva în contul personal Digi Storage, numerele de telefon și mesajele din telefonul mobil, precum și avantajul de a importa ulterior datele în dispozitivul mobil. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive mobile cu sistem de operare Android și poate fi descarcată gratuit din magazinul Google Play.

Mai mult, utilizatorii Digi Storage beneficiază de o interfața web nouă și vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu un design modern, dar și cu funcții noi, ușor de accesat și utilizat.

Astfel, simbolurile vizuale sunt acum diferite pentru fiecare tip de fisier, pentru a fi mai ușor de identificat și accesat de către utilizatorii serviciului. Prin implementarea “Recycle Bin” în interfața Digi Storage, clienții pot vizualiza mai ușor fișierele șterse și, în același timp, le pot recupera mai rapid decât o făceau până acum.

Totodată, galeria de imagini a fost îmbunătățită astfel încât utilizatorii să realizeze mai ușor operațiuni de partajare, ștergere sau descărcare a fișierelor, această operațiune putând fi facută acum, direct din imaginea vizualizată pe tot ecranul.

Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor (poze, filme, prezentări etc) care poate fi accesat de către clienţii companiei RCS & RDS, persoane fizice, într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS (în curând și Windows Phone).

Aplicațiile dezvoltate pentru clienții companiei sincronizează automat datele utilizatorilor pe toate dispozitivele utilizate. Mai mult, prin integrarea cu conturile de Google Drive, One Drive si Dropbox, Digi Storage este o adevărată platformă de administrare a tuturor fișierelor utilizatorilor, indiferent de locația fizică unde sunt stocate.

Clienţii Digi Net Fiberlink 500 şi 1000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clienţii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 RON (TVA inclus) si pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus). Clienţii pot solicita extinderi de spațiu de stocare până la 300 GB.

Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienţii RCS & RDS pot obţine datele de acces din contul de client. Interfaţa web Digi Storage reprezintă punctul de acces în contul de stocare de unde clienţii pot descărca aplicaţia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android şi iOS, aplicaţia se poate descărca gratuit din magazinele Google şi Apple.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.