Dezvoltat pe un teren de 12 ha, pe malul lacului Pasarea, in Frumusani, la 28 km de centrul Capitalei, Residence du Lac este cel...

proiect vile frumusaniDezvoltat pe un teren de 12 ha, pe malul lacului Pasarea, in Frumusani, la 28 km de centrul Capitalei, Residence du Lac este cel mai mare proiect de vile din zona de sud-est a Bucurestiului. Cu o investitie estimata la 9 milioane euro, proiectul include 100 vile ce urmeaza sa fie finalizate in 2017.

Proiectul este demarat de Kape Premium Imobiliare, dezvoltator de proiecte imobiliare in Franta si Italia iar agentul de vanzari exclusiv este Premier Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta si asistenta in vanzari pe segmentul rezidential. Managementul proiectului este realizat de Vitalis Consulting, lider de piata in managementul proiectelor de case.

Complexul va fi dezvoltat pe o suprafata de teren de 12 ha, echivalent a 17 terenuri de fotbal, dintre care 90% (11 ha) sunt dedicate spatiilor verzi si de agrement, de la piscine, locuri de joaca pentru copii, la terenuri de tenis, fotbal si baschet. Cele 100 de vile individuale vor fi de 3 tipuri, cu suprafete utile intre 80 mp si 120 mp si suprafete generoase de teren intre 700 mp si 1200 mp, ceea ce ofera viitorilor proprietari spatiul si intimitatea de care acestia au nevoie:

  • Vila 1: 80 mp utili, un singur nivel, 700 mp teren –pret 79.900 EUR (TVA 5% inclus)
  • Vila 2:105 mp utili, doua nivele (P+1), 700 mp teren – pret 112.900 EUR (TVA 24% inclus)
  • Vila 3: 120 mp utili, doua nivele (P+1), 1200 mp teren – pret 124.900 EUR (TVA 24% inclus)

“Cu un imens potential de crestere, Frumusani este “the new hotspot” in imobiliare iar Residence du Lac este cel mai mare proiect rezidential de vile din aceasta zona superba. Locatia excelenta in mijlocul naturii si totusi aproape de oras, multitudinea facilitatilor in aer liber, panorama asupra lacului, designul modern al vilelor dar si preturile extrem de accesibile sunt ingredientele care fac din acest proiect un loc ideal pentru o locuinta”

Andreea Comsa, managing director Premier Estate

Vila_residence du lac_frumusaniResidence du Lac se afla la o distanta de 28 km de centrul Bucurestiului, la doar 25 de minute de statia de metrou Piata Sudului si Sun Plaza Mall. Amplasat intr-o zona deosebita de lac si padure, langa lacul Pasarea, ansamblul reprezinta o oaza de liniste si verdeata, departe de stresul si agitatia cotidiana, o alternativa la clasicele vile cu teren limitat, amplasate in zone aglomerate.

Constructia se va desfasura in 4 etape – prima etapa include: 23 de vile, o piscina semiolimpica pentru adulti, o piscina pentru copii, terasa, loc de joaca pentru copii, teren de tenis si teren de fotbal si urmeaza sa fie finalizata pana in septembrie 2015. Etapele 2,3 si 4 vor fi finalizate in decurs de 2 ani de la terminarea primei etape. 

Vilele sunt construite din caramida pe structura de rezistenta din beton armat si sunt prevazute cu terasa cu barbeque, iar designul modern se integreaza armonios in mediul inconjurator. In cadrul complexului, viitorii locuitori beneficiaza de toate facilitatile si utilitatile necesare unui trai lipsit de griji, alaturi de o vedere spectaculoasa catre lacul Pasarea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.