Dacă vă număraţi printre fanii serialului Game of Thrones, produs de HBO, atunci cu siguranţă veţi fi încântaţi şi de viitorul joc bazat pe cărţile lui...
game of thronesDacă vă număraţi printre fanii serialului Game of Thrones, produs de HBO, atunci cu siguranţă veţi fi încântaţi şi de viitorul joc bazat pe cărţile lui George R.R Martin!

Jocul multiplayer, sau de fapt MMORPG (massively multiplayer online role-playing game), va fi lansat spre finalul acestui an şi promite să recreeze pe monitoare experienţa serialului TV.

Chiar autorul seriei “Urzeala Tronurilor” a declarat că îşi doreşte ca “un joc Game of Thrones să fie făcut de un studio care ştie cum să creeze o poveste interesantă şi captivantă”.

How to Web 2014: care sunt echipele care se luptă pentru cei 20.000 de dolari de la Startup Spotlight

Unul dintre oaspeţii track-ului de Game Development din cadrul conferinţei anuale How to Web, ce se desfăşoară la Bucureşti la finalul lunii noiembrie, este chiar Dan Olthen, de la Bigpoint, studioul care se află în spatele viitorului hit din zona jocurilor video.

Acesta va împărtăşi din experienţa sa privind ciclul de producţie a unui joc, sfătuindu-i pe viitorii sau actualii developeri de jocuri cum să pună la punct un joc ce poate fi instalat pe milioane de calculatoare din întreaga lume.

How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei, tehnologiei şi antreprenoriatului din Europa de Sud-Est (va avea loc pe 20 şi 21 noiembrie în Bucureşti), ajunge la ediţia cu numărul 5 şi are în acest an un format mai complex ce va aduce în discuţie pe scena principală teme precum antreprenoriatul şi tendinţe în tehnologie, în timp ce track-urile specializate vor oferi audienţei oportunitatea de a învăţa mai multe despre dezvoltarea de produse tech, crearea de jocuri, sau bune practici pentru investitorii de tip angel.

How to Web 2014: Cum se transformă tendinţele viitorului în oportunităţi concrete de business

În paralel vor fi organizate trei track-uri specializate despre product management, dezvoltarea de jocuri şi investiţiile de tip angel, care vor oferi unor categorii specifice de audienţă şansa de a acumula cunoştinţe şi competenţe relevante pentru domeniile lor de interes, precum şi oportunitatea de a interacţiona cu profesionişti de top din industrie.

Astfel, PRODUCT TRACK, dezvoltat în colaborare cu Mozaic Works, va aduce în discuţie subiecte precum product management, prioritizarea etapelor de dezvoltare a produsului şi coordonarea activităţilor pentru o execuţie impecabilă. Ragnar Saas (Co-Fondator PipeDrive) sau Mark Tolmacs (Product Manager Ustream) se numără printre specialiştii care vor vorbi despre product management la cele mai înalte standarde şi vor împărtăşi bune practici şi poveşti de succes.

Dezvoltatorii de jocuri vor avea la rândul lor oportunitatea de a învăţa din experienţa unora dintre cele mai importante companii de gaming din regiune participând la GAME DEVELOPMENT TRACK, organizat în colaborare cu Romanian Game Developers Association (RGDA) cu sprijinul King şi Mobility Games. Profesionişti cunoscuţi din industrie precum Vlad Micu (Head of Studio, Critical Force Entertainment) sau Mathieu Muller (Field Engineer, Unity Technologies) vor oferi exemple practice şi studii de caz care vor ajuta participanţii să înţeleagă cum funcţionează industria şi care sunt mecanismele din spatele unor titluri de succes.

How to Web 2014: Tendinţe în tehnologie, dezvoltarea de jocuri şi investiţii de tip angel la cel mai mare eveniment tech din Europa de Sud-Est

Organizat în colaborare cu Angelsbootcamp cu sprijinul Trento Rise, ANGEL INVESTMENT TRACK este un eveniment adresat investitorilor de tip angel şi aduce în discuţie bunele practici în domeniu. Jonathan Bixby (Director Executiv GrowLab, care a ridicat cea mai mare rundă de finanţare de tip business angel din istoria Canadei), Rune Theill (Co-Fondator & Program Director Rockstart Accelerator), Simon Jenner (investitor şi Co-Fondator Oxygen Accelerator), Adrian Gheară (investitor de tip angel care a finanţat 123ContactForm), Mălin Ştefănescu (investitor de tip angel care a susţinut Green Horse Games), Lyuben Belov (investitor de tip angel şi Managing Director LauncHub) şi alţi investitori şi reprezentanţi ai programelor de accelerare din întreaga lume vor vorbi despre modalitatea în care poţi încheia cele mai bune runde de investiţii, aspectele legale sau posibile modalităţi de colaborare pentru a identifica şi investi în startup-uri cu potenţial. 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.