Operatorul de transport aerian TAROM, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de profil, a lansat un nou program de operare...
Iasi_Tel_AvivOperatorul de transport aerian TAROM, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de profil, a lansat un nou program de operare pentru zborurile directe Iaşi-Tel Aviv, în zilele de marţi şi vineri (RO 157 06:55 Iaşi – 09:50 Tel Aviv, RO 158 10:50 Tel Aviv – 13:50 Iaşi), în acelaşi timp pregătind şi o ofertă de preţ pentru biletele de avion achiziţionate.

Astfel, preţul unui bilet dus – întors Iaşi-Tel Aviv cu toate taxele incluse porneşte de la 149 euro, la achiziţionarea de pe site, în timp ce preţul unui bilet cu plecarea din Bucureşti este de 225 de euro (sunt 8 frecvenţe săptămânale pentru plecările din Capitală).

Potrivit oficialilor companiei aeriene, în preţul biletului este inclus transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business), plus 10 kg bagaj de mână.

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, în oferta de iarnă a TAROM

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraş din Israel. Este situat la 58 kilometri  distanţă de Ierusalim, pe coasta Mediteranei, într-o regiune cu dune de nisip, unde soarele străluceşte 300 de zile pe an. Tel Aviv este cel mai modern oraş din Israel, puternic influenţat de civilizaţia Europeană contemporană. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.