Vodafone Romania a deschis primul magazin din centrul istoric al Capitalei, pe strada Lipscani, și anunță că terminalele momentului, iPhone 6 si iPhone 6 Plus,...

lansarea noului magazin Vodafone LipscaniVodafone Romania a deschis primul magazin din centrul istoric al Capitalei, pe strada Lipscani, și anunță că terminalele momentului, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, sunt disponibile in pachete speciale, alaturi de beneficiile Supernet.

Magazinul din strada Lipscani, numarul 27, are o suprafata de 100 de metri patrati utili si este dispus pe doua niveluri. La parter se regasesc patru puncte de vanzare, precum si cele mai noi smartphone-uri si tablete, iar la etaj utilizatorii beneficiaza de o zona speciala de relaxare. In plus, magazinul pune la dispozitia clientilor Wi-Fi gratuit de mare viteza, pentru a putea testa cele mai noi si performante terminale, impreuna cu serviciile si produsele Vodafone.

Reprezentantii Vodafone sustin ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile din 31 octombrie in noul magazin si in intreaga retea Vodafone, alaturi de un pachet special creat, RED 49, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internationale si in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la TV prin SeeNow powered by Vodafone si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Prețul fara abonament pentru iPhone 6 16GB Negru: 739,00 euro

Prețul pentru iPhone 6 16GB Negru cu abonament RED 49  pentru  2 ani: 268,99 euro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.