Toshiba anunță, astăzi, două noi laptopuri de 43.9 cm (17.3”): Qosmio X70 și Satellite P70. Ambele dispozitive cu ecran de mari dimensiuni oferă performanțe...

toshibaToshiba anunță, astăzi, două noi laptopuri de 43.9 cm (17.3”): Qosmio X70 și Satellite P70. Ambele dispozitive cu ecran de mari dimensiuni oferă performanțe de calcul superioare pentru divertisment cu adevărat captivant pe un ecran Full HD, capabilități multitasking fluide și procesoare Intel® Quad Core™ i7 puternice.

Combinând performanțele grafice puternice, un design elegant și caracteristicile audio-video avansate, Qosmio X70 este ideal pentru utilizatorii pretențioși și entuziaștii multimedia care au nevoie de putere de calcul pentru creare și editare de fotografii, videoclipuri, pentru jocuri și redare filme pe ecranul mare de 43.9 cm (17.3”).

Pregătit pentru divertisment

Cu un ecran Full HD cu rezoluție 1920 x 1080 și retroiluminare LED, Qosmio X70 oferă o experiență video captivantă pentru filme de acțiune, jocuri sau conținut online. Ecranul mare de 43.9 cm (17.3”) 300 NIT asigură o calitate optimă a imaginii în orice moment și luminozitate vibrantă pentru detalii clare și culori vii. Excelența vizuală a lui Qosmio X70 este completată de difuzoarele harman/kardon®, pentru sunet de impact și experiență audio premium. Amplificate cu tehnologia DTS Sound™ pentru volum mărit, bass amplificat și definiție îmbunătățită, difuzoarele sunt pregătite pentru divertisment epic.

O performanță puternică de fiecare dată

Qosmio X70 are dotări ce au menirea de a crește performanțele laptopului, oferind utilizatorilor putere suplimentară în sarcinile dificile, cum ar fi editarea foto și video, sau jocuri. Placa video integrată AMD Radeon™ R9 M265X cu suport 4GB GDDR5 VRAM oferă lățime de bandă mai rapidă și ajută la îmbunătățirea performanțelor. Tehnologia AMD Enduro™ optimizează inteligent dispozitivul, oferind o performanță grafică remarcabilă, în timp ce ajută la creșterea duratei de funcționare a bateriei. Qosmio X70 are și un procesor Intel® Quad Core™ i7 ce ajută la finalizarea mai multor sarcini simultane, oferind performanțe vizibile de top și grafică integrată pentru o experiență PC îmbunătățită. Utilizatorii au spațiu suficient pentru a-și salva confortabil toate jocurile, filmele și fișierele, la alegere, pe un HDD de 2 TB sau 1 TB cu suport SSHD.

Înălțimile divertismentului

Complet echipat cu o largă varietate de caracteristici pentru divertisment, Qosmio X70 permite utilizatorilor săi să obțină ce e mai bun din filmele preferate, din jocuri și conținut media. Suportul Ultra HD prin HDMI® permite redarea de conținut 4k pe un televizor Ultra HD compatibil. Câte două porturi USB 3.0 și USB 2.0 oferă conexiune rapidă la o varietate largă de dispozitive externe, în timp ce tehnologia Intel® WiDi permite redarea de conținut – filme, videoclipuri, fotografii și muzică – pe ecranul unui televizor compatibil, exclusiv fără fire. Blu-ray-ulTM integrat BD-RE (XL) permite redarea filmelor HD în orice moment și stocarea în siguranță a fișierelor pe un disc cu capacitate de până la 100 GB. Fotografiile și alte fișiere multimedia pot fi mutate între dispozitive prin intermediul slotului[1] de card SD cu suport Bridge Media UHS-II care permite creșterea productivității cu viteze crescute pentru transferul de date.

Creat pentru a fi diferit

Qosmio X70 are un finisaj premium de culoare argintiu închis cu inserții roșu mat, pentru o apariție frapantă și puternică, dar în același timp elegantă. În plus, tastatura fără ramă are retroiluminare de culoare roșie și este ideală în mediile cu luminozitate redusă, în timp ce clickpad-ul mare este dotat cu suport gesturi pentru ca utilizatorii să fie mereu în control, indiferent de tipul divertismentului de care se bucură.

Satellite P70 – vezi mai mult și faci mai mult

Satellite P70 este un ideal desktop replacement cu ecran mare și deține multe din caracteristicile cu care este dotat Qosmio X70, ceea ce îl face ideal pentru divertisment, productivitate și sarcini multiple în utilizarea de zi cu zi. Finisajul stilat Satin Gold asigură un design elegant, în timp ce carcasa durabilă din aluminiu îl face potrivit pentru viața în mișcare. În contrast cu tastatura cu iluminare roșie de pe Qosmio X70, tastatura de pe Satellite P70 are iluminare de culoare albă.

Toshiba Qosmio X70 și Satellite P70 vor fi disponibile în Europa începând din al patrulea trimestru al 2014.

Toshiba Qosmio X70 și Satellite P70:

 • Display: 43.9 cm (17.3”) cu rezoluție 1920 x 1080 (Full HD), display 300 NIT retroiluminare LED
 • Procesor: Intel® Quad Core™ i7 din a 4-a generatie
 • Stocare: HDD până la 2 TB HDD sau 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
 • Memorie: Până la 16 GB DDR3L RAM (1,600 MHz)
 • Conectivitate: 1 x HDMI® cu suport Ultra HD, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (inclusiv 1 x Sleep-and-Charge), 1 x RGB, slot1 SD/SDHC cu suport Bridge Media UHS-II, căști/mic jack, port Kensington
 • Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, tehnologie Intel® WiDi (wireless display), Bluetooth® 4.0, webcam HD cu microfoane duale
 • SO: Windows 8.1
 • Audio: difuzoare Harman Kardon cu amplificare audio DTS Sound™
 • Dimensiuni: 413 x 268 x 28.4/33.1 mm
 • Greutate: 2.9 kg

Toshiba Qosmio X70:

 • Grafică: AMD Radeon™ R9 M265X cu 4GB GDDR5 VRAM și tehnologie AMD Enduro™
 • ODD: Blu-rayTM BD-RE (XL) drive
 • Culoare: Argintiu închis premium, cu elemente roșu mat
 • Tastatură: Fără ramă, iluminare roșie

Toshiba Satellite P70:

 • Grafică: AMD Radeon™ R9 M265X graphics cu 2GB sau 4GB GDDR5 VRAM și tehnologie AMD Enduro™
 • ODD: Blu-rayTM BD-RE (XL) drive sau DVD Super-Multi drive
 • Culoare: Satin Gold

Tastatură: Fără ramă, iluminare albă[1] Disponibil doar pe modelele Qosmio X70 și Satellite P70 cu 4GB VRAM.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.