Evolio X10 primește update al sistemului de operare, de la Android 4.2 la Android 4.4 KitKat. Posesorii tabletelor X10 își pot face singuri acest...

tableta-evolio-x10-fusion-16gb-kitkatEvolio X10 primește update al sistemului de operare, de la Android 4.2 la Android 4.4 KitKat. Posesorii tabletelor X10 își pot face singuri acest update, urmând instrucțiunile prezentate pe site-ul companiei.   

Prin acest upgrade tableta va avea o interfață mai prietenoasă, cu icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătățit și o tranziție mai fluentă între ecrane. Consumul de memorie și de baterie al tabletei va fi diminuat în comparație cu versiunea Android 4.2, iar sistemul va permite multitasking mai rapid, cloud printing și smart control.

Tableta Evolio X10 Fusion are un preț redus cu 150 de lei săptămâna aceasta, fiind disponibilă la 749,90 lei. Tableta convertibilă X10 Fusion, cu procesor Quad-Core la 1,4 GHz, ecran HD Super IPS, de 10,1 inch, sunet Stereo și autonomie sporită, este partenerul de încredere la birou și, în același timp, dă sartul distracției. Cu un design elegant, din aluminiu, ușor de transportat, tableta convertibilă X10 substituie cu ușurință funcțiile unui notebook.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.