Sud-coreenii de la LG au prezentat în urmă cu câteva ore cel mai nou monitor din portofoliu, denumit LG 31MU97, Digital Cinema 4K (4096×2160...
lg-31-inch-digital-cinema-4k-monitorSud-coreenii de la LG au prezentat în urmă cu câteva ore cel mai nou monitor din portofoliu, denumit LG 31MU97, Digital Cinema 4K (4096×2160 pixeli).

Cel mai important atu al acestuia este display-ul impresionant IPS de 31 de inci care vine cu o serie de trăsături importante şi extrem de interesante, precum Maxx Audio şi Abodbe RGB Color Space, perfect pentru o calitate impresionantă a imaginii. În plus, dgadgetul va avea şi softul True Color Pro al LG.

La un preţ de 2.499 de dolari, similar cu cel al iMac 5K Retina display, lansat recent de Apple, monitorul LG va apărea pe pieţe precum SUA, Germania, Coreea de Sud, Australia sau Marea Britanie chiar de săptămâna aceasta, urmând ca în noimebrie să ajungă în Olanda, Spania, Polonia şi Japonia.

Monitorul de 31 de inci al LG va fi compatibil cu Mac-uri şi Thunderbolt, compania promovându-l mai mult ca un instrument pentru profesionişti care au nevoie şi pot edita continut 4K la o rezoluţie ideală pentru păstrarea clarităţii imaginilor.

“Monitorul Digital Cinema 4K al LG este un prilej foarte bun pentru companie de a-şi îmbunătăţi prezenţa pe piaţa globală a monitoarelor profesionale”, a declarat Hyoung-seiPark, şeful diviziei de IT în cadrul LG Electronics.

În plus, producătorul sud-coreean a dat publicităţii şi datele financiare neauditate din al treilea trimestru, în care veniturile au crescut cu 7,4% faţă de perioada similară a anului anterior, la 14,54 miliarde de dolari, în timp ce profitul operaţional s-a dublat, la 449,61 milioane de dolari.

Potrivit oficialilor LG, mototul creşterii a fost reprezentat de divizia de mobile, care a obţinut vânzări record în ultimele trei luni: 16,8 milioane de unităţi, în creştere cu 39% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013. Divizia care se ocupă de producţia de smartphone-uri a avut şi venituri pe măsură, 4,14 miliarde de dolari şi un profit operaţional de 163,16 milioane de dolari, cifre care au fost cele mai mari înregistrate de companie din al treilea trimestru din 2009.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.