Coreenii de la LG, unul dintre cei mai mari jucători din tehnologie la nivel internaţional, au anunţat disponibilitatea smartwatch-ului circular G Watch R- care...
lg g watch rCoreenii de la LG, unul dintre cei mai mari jucători din tehnologie la nivel internaţional, au anunţat disponibilitatea smartwatch-ului circular G Watch R- care şi-a făcut debutul în cadrul târgului IFA 2014 de la Berlin, din luna septembrie – la vânzare în câteva ţări din Europa începând cu luna viitoare.

Astfel, potrivit oficialilor LG, gadgetul se va regăsi pe rafturi în magazine de specialitate din Franţa, Italia, Spania şi Marea Britanie “la începutul lunii noiembrie”.

Totodată, device-ul cu ecran Plastic OLED (P-OLED) de 1,3 inci, va intra la vânzare în America de Nord, Asia şi în Commonwealth-ul Statelor Independente (CIS) “curând după aceea”.

În plus, fanii acestui device din pieţe selectate de companie îl vor putea achiziţiona şi de pe Google Play în următoarele săptămâni.

LG aruncă în arenă un smartwatch cu ecran rotund pentru a se bate cu Moto 360

“În timp ce primul G Watch a fost creat ca un total nonsens, G Watch R, un ceas veritabil Android Wear a fost creat cu mult mai mult simţ estetic”, a declarat Jeong-seok Park, preşedintele şi CEO-ul LG Electronics Mobile Communications.

Printre cele mai importante specificaţii tehnice ale celui mai nou ceas inteligent al LG se numărăr procesorul Snapdragon de 1,2 GHz, puterea de stocare de 4 GB şi, mai ales, rezistenţa la praf şi la apă (rezistă până la 30 de minute la o adâncime de 1 metru) a acestuia, care îl face un partener extraordinar pentru vacanţe.

LG G Watch R vine echipat cu cea mai recentă versiune a Android Wear şi vine cu 6 cadrane principale pentru modul stand-by.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.