Actorul Christian Bale, cunoscut, printre altele, pentru rolul lui Bruce Wayne/Batman interpretat în trilogia regizată de Christopher Nolan, îi va da viaţă pe marele...
Christian-BaleActorul Christian Bale, cunoscut, printre altele, pentru rolul lui Bruce Wayne/Batman interpretat în trilogia regizată de Christopher Nolan, îi va da viaţă pe marele ecran co-fondatorului Apple, Steve Jobs.

Potrivit declaraţiilor scenaristului Aaron Sorkin, decizia a fost luată fără ca Bale să dea măcar vreun interviu pentru acest rol în filmul regizat de Danny Boyle.

“Aveam nevoie de cel mai bun actor şi ca acesta să fie şi de vârsta potrivită pentru a juca acest rol, aşa că l-am cerut pe Chris Bale”, a declarat Sorkin.

E drept că Bale se afla de la început pe lista actorilor care ar fi putut juca acest rol, alături de Matt Daemon, Ben Affleck, Bradley Cooper sau Leonardo DiCaprio.

steve-jobs-macintosh3Deşi cei implicaţi în producţia acestui film nu au precizat numele sub care va apărea în cinematografe, filmul are ca bază biografia lui Steve Jobs scrisă de Walter Isaacson şi lansată în 2011, iar filmările sunt aşteptate să înceapă în următoarele luni.

Sorkin, cunoscut pentru The West Wing şi The Social Network, a mai spus că Bale va avea destul de mult de muncit pe platourile de filmare, însă este încrezător în capacităţile sale.

“Are mai multe de spus în această peliculă decât au alţii în trei la un loc. Nu există vreo scenă în care nu ar trebui să fie prezent. Este un rol dificil dar îl va face cu brio”, a mai spus Sorkin.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.