Travel trends: România, pe lista Lonely Planet pentru destinaţii ieftine în 2015. Unde mergem în concediu anul viitor? Travel trends: România, pe lista Lonely Planet pentru destinaţii ieftine în 2015. Unde mergem în concediu anul viitor?
Site-ul de călătorii Lonely Planet – cel care publică cel mai renumit ghid de călătorii din lume – a prezentat recent o listă de... Travel trends: România, pe lista Lonely Planet pentru destinaţii ieftine în 2015. Unde mergem în concediu anul viitor?
Tunisia

Tunisia

Site-ul de călătorii Lonely Planet – cel care publică cel mai renumit ghid de călătorii din lume – a prezentat recent o listă de destinaţii pentru anul 2015, perfectă pentru turiştii care adoră călătoriile, dar care dispun de un buget mediu pe care ar fi dispuşi să-l dea pentru petrecerea concediului.

Pe lista Lonely Planet se află şi ţara noastră, pe care repezentanţii ghidului o prezintă ca fiind încă accesibilă, la fel ca majoritatea ţărilor din Europa de Est. Acoperirea celor mai importante zone ale ţării de operatorii low cost reprezintă un mare avantaj pentru cei care îşi doresc să descopere frumuseţile României.

Iar dacă vreţi să călătoriţi în 2015 în afara graniţelor, recomandările Lonely Planet vă satisfac atât pofta de aventură, cât şi plăcerea de vă relaxa pe o plajă cu nisip fin în destinaţii considerate mult timp ca fiind exclusiviste.

Africa de Sud

Africa de Sud

Shanghai

Shanghai

Samoa

Samoa

Bali

Bali

Uruguay

Uruguay

Portugalia

Portugalia

Taiwan

Taiwan

România

România

Burkina Faso

Burkina Faso

Sursa foto: http://www.huffingtonpost.com/

  • Eric Victor

    07/04/2015 #1 Author

    Ati ales tari exotice pentru vacanta! Nu am ce sa le aleg deoarece as merge in vacanta in toate propunerile dumneavoastra!

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.