Ediția de toamnă 2014 a Târgului Imobiliar Naţional – tIMOn incepe joi, 16 octombrie 2014, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cu cea mai mare...

Modern interior of white apartment panorama 3d renderEdiția de toamnă 2014 a Târgului Imobiliar Naţional – tIMOn incepe joi, 16 octombrie 2014, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cu cea mai mare oferta de locuinte din Romania, mai bine de 30% dintre acestea fiind reprezentate exclusiv la acest targ.

Peste 200 de ansambluri rezidenţiale vor fi promovate la ediţia din această toamnă a tIMOn, cele mai multe situate în zone centrale și semicentrale, dar și periferice din București, precum și din afara Capitalei, inclusiv la malul mării.

Cei care vor să cumpere o locuinţă vor avea la dispoziție o ofertă de circa 10.000 de unități noi si vechi, apartamente şi vile finalizate sau în curs de finalizare., cu prețuri pornind de la 22.000 (pentru o garsonieră în Şoseaua Olteniţei din sectorul 4 al Capitalei). Apartamentele cu două camere vor fi scoase la vânzare cu sume începând de la 33.000 de euro (tot în sectorul 4), în timp ce prețul minim pentru locuințele tricamerale va fi de 52.000 de euro. In cealalta extrema, cea mai scumpa locuinta din targ se afla pe bd Primaverii, are 16 camere si costa 950.000 euro.

Oferte extreme

Cea mai ieftina locuinta din targ nu este, la aceasta editie, o garsoniera, ci o casa de 100mp. Aceasta costa 18.000            € si este construita, pe structura metalica, de RugVity Home. Casa va fi expusa, in marime naturala, in curtea tIMOn, pe toata durata expozitiei.

La malul marii se pot achizitiona locuinte in proprietate periodica, pe o perioada de minim 7 zile/an si ‘pentru totdeauna ca numar de ani, la preturi incepand cu 4000 de euro’, dupa cum ne-au declarant reprezentantii ansamblului din localitatea 23 august.

Portalul titirez.ro a pregătit “maşina de bani”, vizitatorii standului din cadrul tIMon având posibilitatea de a câştiga bani pe loc.

Ediția de toamnă 2014 a tIMOn- Discounturi de peste 10%, dar preţuri uşor mai mari faţă de primăvară

Faţă de ediţia din primăvară a tIMOn se observă o uşoară creştere a preţurilor minime la care sunt scoase la vânzare locuinţele din Bucureşti, dar şi o prezenţă mai activă a dezvoltatorilor cu proiecte de mici dimensiuni, de până în 200 de unităţi.

Zona de sud rămâne cea mai ieftină, în condiţiile în care aici preţurile pornesc de la 22.000 de metri pătraţi (o garsonieră) şi ajung la un maxim de 140.000 de euro pentru o vilă.

În cartiere precum Vitan, preţurile se situează în jurul a 70.000 de euro, în Cotroceni minimul este de circa 50.000 de euro, în Titan de 56.000 de euro, în Pipera o garsonieră se vinde şi cu 47.400 de euro, iar în Tineretului preţurile sunt cuprinse între 55.000 şi 120.000 de euro.

„Cartierele tradiţionale din Bucureşti sunt cel mai bine reprezentate la ediţia din această toamnă a tIMOn, ceea ce arată că dezvoltatorii au urmat cererea, care vizează în special aceste zone. Tineretului, Vitan, Militari, Berceni sunt doar câteva din cartierele Capitalei unde dezvoltatorii au construit locuinţe, aceştia concurând cu oferta de pe piaţa veche prin preţuri şi calitate mai competitive”(Vlad Vlăsceanu, director tIMOn).

Oferte

Organizatorii tIMOn vor aduce şi de această dată soluţii alternative de locuinţe, discounturi semnificative. Astfel, RugVity HOME prezintă locuinţele din structură metalică uşoara, adaptabile cerinţelor oricărui client, oricărei arhitecturi, pentru orice amplasament.

Datorită sistemului şi tehnologiei inovative, posibilităţile sunt aproape nelimitate, aceste profile fiind potrivite pentru construirea caselor unifamiliale, duplexurilor, caselor înşirate, caselor sociale, într-un timp foarte scurt şi cu un cost redus faţă de alte sisteme de construcţie.

În acest caz, preţul porneşte de la 180 de euro/mp construit şi ajunge la 350 de euro/mp/construit, ceea ce înseamnă că pentru o casă de 100 de metri pătraţi consturile de construcţie pornesc de la 18.000 de euro.

Reducerile de preţ şi diversele facilităţi oferite de către dezvoltatori sunt şi în acest an un motor principal în atragerea cumpărătorilor. Dezvoltatorii propun în acest sens reduceri de preţuri pe parcursul expoziţiei care depăşesc şi 10% din preţul de listare. De asemenea, expozanţii oferă o serie de facilităţi vizitatorilor târgului. Astfel, dezvoltatorul Adama va avea în cadrul standului, o ramă interactivă tip LCD prin intermediul căreia vizitatorii vor putea vedea şi testa singuri proiectele Adama şi calitatea lor. Totodată, vizitatorii care vin la târg însoţiţi de cei mici îi pot lăsa pe aceştia la colţul de joacă special amenajat în cadrul standului Adama.

Din categoria discounturilor oferite de dezvoltatori amintim pe cei ai ansamblurilor Central Garden Residence si Central Apartments Tineretului, care ofera discounturi de 5000 €: primul pentru orice tip de apartament, cel de-al doilea pentru apartamente cu 2 si 3 camere.

La cel mai mare targ imobiliar din Romania vor participa peste 100 de companii imobiliare – dezvoltatori, agenții, brokeri, companii de consultanță, 30% dintre ei cu oferte exclusive prezente doar la tIMOn – iar organizatorii au pus gratuit la dispoziţia inventatorilor români un spaţiu de 16 metri pătraţi unde îşi pot promova proiectele. Targul va fi deschis de joi 16 octombrie pana duminica, 19 octombrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre orele 10.00 si 20.00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.