Opinie: de ce iubesc Farmec? Opinie: de ce iubesc Farmec?
Pentru că au cele mai bune produse cosmetice, cel puţin pentru nevoile mele. Deoarece cremele lor nu-mi irită faţa şi nu o transformă într-un... Opinie: de ce iubesc Farmec?

Pentru că au cele mai bune produse cosmetice, cel puţin pentru nevoile mele. Deoarece cremele lor nu-mi irită faţa şi nu o transformă într-un pom de Crăciun plin de beculeţe colorate, iar şampoanele au la bază ingrediente naturale care îmi hrănesc şi protejează părul.

Pentru că inovează şi lansează produse pe care le pot folosi alături de soţul meu – şi el mare fan Farmec -, sau fiecare separat (compania a lansat recent o gamă special destinată bărbaţilor, ce conţine geluri de duş, deodorante, after shave sau creme pentru bărbierit).

Farmec îşi lansează prima gamă de dermatocosmetice şi vrea să ajungă la 50% din încasări prin farmacii

Pentru că este o companie condusă de oameni care ştiu să facă business dar, în acelaşi timp, înţeleg mecanismele din spatele cercetării şi dezvoltării de produse (Liviu Turdean, fostul director general al companiei a fost unui dintre cei mai longevivi manageri români, cu un mandat de 41 de ani, iar şeful de acum, Mircea Turdean, a crescut odată cu firma şi a învăţat mersul business-ului trecând, progresiv, prin diferite poziţii şi departamente în cadrul Farmec).

Farmec lansează Gerovital H3 MEN, gama completă de îngrijire pentru bărbați

Pentru că sunt dispuşi să ofere informaţii complete pentru materiale în orice moment şi lucrează cu o agenţie de PR profesionistă care nu impune restricţii “need to know basis” şi organizează evenimente de presă complete.

Pentru că nu lansează produse pe bandă rulantă, ci după ani întregi de cercetare, dezvoltare şi testare.

Şi poate, cel mai important, pentru că sunt constanţi în calitate.

De peste 10 ani, două produse sunt permanent în dulapul meu din baie: crema Doina, acea binecunoscută cremă de culoare roz, cu lăptişor de matcă, şi loţiunea antiacneică de la Elmiplant. Pe cea din urmă, însă, este posibil să o schimb. Cu un produs Farmec din cea mai recentă gamă lansată – dermatocosmeticele!

New trends: Farmec, la primul magazin de brand din afara României

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.