Microsoft anunţă disponibilitatea pentru România, la un preţ accesibil, a vârfului de gamă, Lumia 830. Fructificând cele mai bune caracteristici ale Windows Phone 8.1, şi...

Lumia 830Microsoft anunţă disponibilitatea pentru România, la un preţ accesibil, a vârfului de gamă, Lumia 830. Fructificând cele mai bune caracteristici ale Windows Phone 8.1, şi aducând cele mai bune inovaţii Lumia, incluzând Wireless Charging, Optimized Image Stabilization şi SensorCore într-un singur pachet ultra-subţire, Lumia 830 furnizează:  

  • Calitate foto şi video deosebită, zi sau noapte. Lumia 830 surprinde imagini cu contrast puternic, cu ajutorul unei camere foto PureView de 10 megapixeli, cu tehnologie optică ZEISS, Rich Recording şi cel mai subţire sistem de stabilizare optică a imaginii existent pe un Lumia.
  • Captare de expresii şi emoţii cu ajutorul Living Images, cu capacitate de animare a şirului de instantanee, şi partajare a imaginilor pe reţele sociale prin folosirea Storyteller.
  • Cea mai nouă versiune de Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim, care asigură conexiuni mai rapide către tot ceea ce este important din cadrul Notification Center, Live Tiles, Microsoft Office şi Cortana.
  • Cortana (unde este disponibilă), Microsoft OneDrive şi Microsoft Office cu aplicaţiile Outlook, Word, Excel şi PowerPoint disponibile chiar de la scoaterea din cutie, pentru creşterea productivităţii.
  • Lumia 830 1Captarea de imagini video, sincronizare şi partajare instantanee, cu 15GB de stocare date OneDrive, astfel asigurându-se transmiterea securizată, în plină mişcare, de conţinut prietenilor, familiei şi colegilor.
  • Aplicații precum Instagram, Adidas miCoach, Vimeo şi Flipboard – plus aplicaţii de sincronizare între dispozitive.
  • Un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 400 puternic, care dispune de o unitate de prelucrare date quad core la 1,2 GHz şi conferă o excelentă experienţă de navigare web, jocuri şi de ansamblu utilizatorului, prin intermediul unui ecran ClearBlack de 5 inci, cu contrast puternic.
  • Sesizarea mişcărilor oricât de slabe şi a locaţiei prin intermediul SensorCore, chiar dacă telefonul “doarme” în buzunarul utilizatorului – ceea ce îl face perfect pentru folosire în caz de activităţi fizice intense precum exerciţiile fizice sau explorările – pentru aplicaţii precum Bing Health & Fitness şi Adidas MiCoach.
  • Bateria de 2200 mAh menţine utilizatorul activ, în vreme ce încărcarea wireless incorporată adaugă comoditate (unitatea de încărcare se vinde separat).
  • Funcţionare împreună cu “Smart Wireless Charging Plate” de a doua generaţie, fapt care constituie cea mai convenabilă cale de încărcare optimă, datorită interacţiunii cu smartphone-urile Lumia pentru alertarea utilizatorilor asupra momentului când încărcarea devine necesară, prin intermediul unui licăr slab.

“Cu ajutorul tehnologiei PureView, al încărcării wireless şi al multor altor caracteristici importante, Lumia 830 oferă cele mai bune inovaţii şi experienţe ale vârfurilor noastre de gamă, la un preţ mai accesibil, astfel subliniindu-se angajamentul Microsoft de a oferi un smartphone cu Windows Phone 8.1 pentru toată lumea”

Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani

Lumia 830 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă variată de culori, incluzând portocaliu aprins, verde aprins, alb si negru.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.