Honda Trading România estimează o cifră de afaceri de 14 milioane euro în 2014, în creştere cu 10% faţă de 2013. Cifra se bazează...
Honda CR-V, cel mai vândut model Honda în 2014

Honda CR-V, cel mai vândut model Honda în 2014

Honda Trading România estimează o cifră de afaceri de 14 milioane euro în 2014, în creştere cu 10% faţă de 2013. Cifra se bazează pe o creştere a vânzărilor de maşini de 10%, corespunzătoare unui număr de 560 de automobile comercializate pe parcursul întregului an.

Pentru 2015, compania îşi propune o creştere a cifrei de afaceri şi a vânzărilor asemănătoare cu cea  din 2014 şi păstrarea cotei de piaţă. Cele mai vândute modele Honda în 2014 sunt: CR-V, Civic şi Accord. Pentru 2015, Honda estimează că cele mai căutate modele vor fi CR-V, Civic şi, din a doua parte a anului, noul HR-V.

Honda Nord, cel mai nou dealer Honda din Bucureşti, deschis în urmă cu nouă luni, îşi propune să vândă până la finalul anului 100 de autovehicule Honda. Afacerile dealerului sunt alcătuite, în proporţie de 40% din comercializare autovehicule şi 60% din segmentul service. Pentru 2015, Honda Nord îşi propune o creştere a vânzărilor de aproximativ 20% şi a segmentului service cu 30-40%. De asemenea, compania va lansa şi o divizie pentru automobile rulate.

Printre noutăţile Honda pe piața locală se numără și modelul Jazz Hybrid, unic în segmentul său prin flexibilitatea spaţiului interior, oferă un spaţiu de depozitare generos datorită sistemului hibrid compact IMA, care permite scaunelor Magic Seats să se plieze, ca şi în cazul versiunilor non-hibride. În spaţiul interior astfel obţinut, încap 4 trolere, sau obiecte agabaritice, cum ar fi plantele de apartament mari sau chiar un suport de umeraşe.

Cutia automată cu variaţie continuă, dar şi designul interior şi exterior, fac modelul foarte confortabil la condus, iar dimensiunile compacte și manevrabilitatea ridicată, combinate cu un consum urban de 4,4 litri/100 km, îl fac o alegere ideală pentru deplasările în oraş.

În afară de eficienţa demonstrată a sistemului hibrid IMA, Jazz Hybrid este echipat şi cu tehnologii care protejează mediul şi eficientizează consumul, cum ar fi: sistemul ECO Assist sau butonul ECON.

Honda Jazz Hybrid este disponibil în reţeaua dealerilor Honda, la un preţ de la 14,190 Euro fără TVA, pentru echiparea superioară Elegance, cu plafon panoramic. Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat şi cu anvelope de iarnă cadou şi poate fi achiziţionat cu finanţare în leasing, cu dobândă începând de la 0.99% / an.

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Honda a anunţat lansarea a cinci noi modele în 2015: modelul Honda HR-V, un SUV de dimensiuni mici, anunţat în premieră în Europa, noul Jazz, cu un nou design exterior, mai aerodinamic şi modern, Civic Type-R, dar şi facelifturi ale gamelor Civic, la nivelul designului interior şi exterior, şi CR-V, care va fi disponibil cu o nouă motorizare.  Acestea vor ajunge, anul viitor, și pe piața locală.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.