Operatorul de transport aerian KLM, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, sărbătorește astăzi, 7 octombrie 2014, 95 de...
KLMOperatorul de transport aerian KLM, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, sărbătorește astăzi, 7 octombrie 2014, 95 de ani de activitate, fiind cea mai veche companie aeriană care operează sub același nume încă de la început. KLM România marchează acest moment cu un eveniment organizat în Aeroportul Internațional Henri Coandă dar și cu o promoție gândită special pentru această zi.

Astfel că, în data de 7 octombrie, pasagerii celor 3 zboruri operate de KLM pe ruta București-Amsterdam vor primi, la îmbarcare, un certificat personalizat prin care se atestă că au sărbătorit cei 95 de ani ai KLM.

amsterdamÎn plus, cei care îşi doresc să călătorească în Olanda, au la dispoziţie o ofertă promoțională de 95 de euro pentru zborurile dus-întors pe ruta București-Amsterdam. Oferta este valabilă doar astăzi pentru călătoriile efectuate în perioada 1 Noiembrie 2014 – 31 Martie 2015, iar rezervările se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agențiile de turism.

Asia și Africa de la 495 euro

Pe lângă oferta aniversară ce include bilete de avion spre Amsterdam la 95 de euro, dus-întors, compania a pregătit și o ofertă promoțională valabilă doar 3 zile, cu destinații din Asia, Africa și America de Sud.

Câteva exemple de tarife promoționale:

  • Beijing, Hong Kong și Shanghai de la 495 euro
  • Kuala Lumpur, Singapore și Jakarta de la 595 euro
  • Nairobi și Johannesburg de la 595 euro
  • Panama, Rio, Sao Paolo, Brasilia de la 695 euro

KLM a fost fondată în anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriană ce și-a păstrat numele original. În 2004, Air France și KLM au format alianța Air France KLM.  Din această alianță a rezultat cel mai puternic grup aviatic European, bazat pe două brand-uri și hub-uri puternice – aeroportul Schiphol din Amsterdam și aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

În Olanda, KLM cuprinde esențialul Grupului KLM, care include KLM Cityhopper, transavia.com și Martinair. KLM își deservește destinațiile cu o flotă modernă și oferă locuri de muncă la 33 000 de oameni din întreaga lume. KLM este membru al alianței globale SkyTeam, oferind clienților o rețea de zboruri globală. KLM leagă Olanda de fiecare regiune economică importantă a lumii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.