West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, a organizat în 1 octombrie Induction Day, evenimentul de deschidere a anului universitar, la...
West Gate Studios, deschiderea anului universitarWest Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, a organizat în 1 octombrie Induction Day, evenimentul de deschidere a anului universitar, la care au participat peste 1.000 de studenți. West Gate Studios este dezvoltat de compania omului de afaceri Liviu Tudor, Genesis Development.

Induction Day este un eveniment organizat de West Gate Studios pentru a marca începutul anului universitar.

„Acest eveniment a devenit deja tradiție pentru noi. La cinci ani de la deschidere,  West Gate Studios și-a consolidat poziția de cel mai mare și mai activ campus privat din România. Rezidenții au confortul și beneficiile unui hotel, la care se adaugă toate elementele necesare vieții studențești: workshop-uri, spații moderne de relaxare, campionate sportive, petreceri tematice și evenimente caritabile”, a afirmat Liviu Tudor, președintele Genesis Developement, proprietarul West Gate Studios.

Starbucks deschide prima cafenea locală dintr-un parc de birouri şi ajunge la 11 spaţii. Cum arată cea mai nouă cafenea?

De asemenea, evenimentul a oferit studenților ocazia de a îi întâlni și pe cei care au dat viață comunității West Gate Studios.

„La Induction Day, cei 600 de studenți de anul I care s-au cazat în campus pentru anul universitar 2014-2015 au avut ocazia sa afle «secretele» campusului  de la colegii lor mai mari. De asemenea, i-au cunoscut pe cei care dau viață comunității West Gate Studios: Asistenții Rezidențiali și membrii Consiliul Rezidenților”, a declarat Dana Chiticariu, Business Manager West Gate Studios.

Liviu Tudor bate palma cu Ericsson

Asistenții Rezidențiali sunt membri ai echipei administrative și au rolul de-ai îndruma pe rezidenții și de a le oferi asistență pe toata durata șederii lor în campus. Consiliul Rezidenților contribuie la dezvoltarea comunității  West Gate Studios, organzând periodic diferite activități și evenimente pentru studenți.

West Gate Studios este amplasat în vestul Bucureștiului, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei și cuprinde trei blocuri cu un total de 925 de garsoniere și apartamente cu două camere. Tarifele de cazare în campusul West Gate Studios încep de la 80 de euro/loc/lună. Toate garsonierele dispun de balcon, baie și bucătărie complet mobilată și utilată.

Campusul universitar al lui Liviu Tudor, printre expozanţii RIUF

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii, în prezent ocupat în proporție de 100%.

Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.