ALTEX, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România, își completează portofoliul de showroom-uri cu cel mai extins magazine din ţară. Noua locaţie...
altex4ALTEX, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România, își completează portofoliul de showroom-uri cu cel mai extins magazine din ţară. Noua locaţie se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 2.500 de metri pătrați şi pune la dispoziţia consumatorilor peste 15.000 de produse.

Odată cu deschiderea ce va avea loc vineri, 3 octombrie, ALTEX își extinde rețeaua și inaugurează în Plaza România cel de-al 91-lea magazin care, în urma unei investiții de 250.000 de euro devine cel mai mare showroom ALTEX din România.

“Extinderea showroom-ului din Plaza România face parte din strategia de dezvoltare a rețelei ALTEX și se aliniază obiectivului de a veni în întâmpinarea tuturor iubitorilor de tehnologie cu cele mai noi inovații, într-un spațiu generos, în care zonele de demo să devină experiențe de neutitat pentru fiecare client în parte. Această direcție sustine strategia onmi-channel pe care o abordează compania, prin experiențele unice, superioare oferite clienților săi, atât din zona offline, cât și online, fiind cât mai aproape de nevoile utilizatorilor noştri. Ne dorim să le oferim cea mai variată gamă de produse, la cele mai mici preturi din Romania, pentru că ALTEX este cel care a adus inovaţia în casele românilor şi vrem să consolidăm demersul de a democratiza accesul la tehnologie”, a declarat Dan Ostahie, Preşedinte şi CEO  în cadrul ALTEX România.

Noul centru de tehnologie și divertisment la aduce clienților o experiență inedită, oferind acces la cele mai importante lansări de produse, pe care românii le vor putea testa. În cadrul celui mai mare showroom ALTEX, 32 de specialişti sunt pregătiţi să ofere suport şi sfaturi tuturor celor care vor să descopere cele mai importante inovaţii. În plus, pentru cei care îşi doresc să fie permanent conectaţi la ultimele tehnologii, la cele mai bune preţuri, pe ALTEX online sunt disponibile peste 30.000 de produse.

Noul magazin de 2.500 de metri pătraţi este amplasat strategic în centrul comercial Plaza România, ce înregistrează un trafic de 30.000-35.000 de clienți în fiecare zi. Astfel, ALTEX devine unul dintre pilonii de dezvoltare ai centrului comercial Plaza România.

În acelaşi timp, pe lista magazinelor din Bucureşti (prezentă pe site-ul companiei) nu se mai regăseşte cel din zona Theodor Pallady, momentan locaţia fiind în curs de reamenajare. Oficialii ALTEX nu au putut fi contactaţi pentru precizări suplimentare.

Unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de retail electro-IT, ALTEX a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul precedent.

altex3 altex2 altex1 altex

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.