Românii de la E-Boda își măresc portofoliul de produse cu două noi tablete pe segmentul de diagonală de 7,85 inci. În acest sens, compania...
ebodaRomânii de la E-Boda își măresc portofoliul de produse cu două noi tablete pe segmentul de diagonală de 7,85 inci.
În acest sens, compania anunţă lansarea pe piaţă a modelului Revo R93G, prima tabletă 3G cu dual-SIM din gama de produse E-Boda. Cu dublă funcționalitate, dispozitivul poate fi folosit cu ușurință atât ca telefon, cât și ca tabletă, integrând două sloturi SIM ce pot fi utilizate simultan, atât pentru voce, cât și pentru date mobile.

În plus, pentru utilizatorii care doresc un gadget ușor de utilizat și practic pentru toată familia, E-Boda a introdus în aceeași gamă Revo R95. Ambele modele încorporează un display de 7,85”, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, respectiv 1 GHz,  memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2. Modelele Revo R93G și Revo R95 sunt disponibile în variantele de culori alb și negru online, pe www.e-boda.ro, și în magazinele partenere la prețul recomandat de 549 lei, respectiv 399 lei.

”Numitorul comun pe care îl avem cu utilizatorii noștri este mobilitatea. De aceea, ne-am gândit cât de important ar fi pentru ei să folosească un gadget cu o dublă funcționare, telefon și tabletă, în același timp. Pentru a veni în întâmpinarea lor, ne-am lărgit portofoliul de produse cu o nouă tabletă, prevăzută cu dual-sim activ, care poate îndeplini simultan cele două roluri. Am ales să integrăm funcția 3G pe o tabletă cu diagonala de 7,85” deoarece este modelul preferat de utilizatorii noștri. Display-ul este destul de generos să permită navigarea cu ușurință pe Internet, dar îndeajuns de compact pentru a permite manevrarea comodă a dispozitivului. Utilizatorii își pot personaliza planul tarifar în funcție de nevoile lor, folosind un slot SIM pentru un abonament de voce, iar pe celălalt pentru o cartelă de date mobile. În plus, am introdus în aceeași gamă Revo R95, pentru clienții noștri care își doresc o tabletă simplă și practică pentru toată familia”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Revo R93G are două slot-uri SIM stand by ce pot fi folosite fie pentru funcția GSM – cartele cu abonamente de voce, fie pentru date mobile, fie amândouă simultan, cu numere de la operatori diferiți. Astfel, utilizatorii își pot personaliza planul tarifar și opțiunile de comunicare, astfel încât să răspundă nevoilor și posibilităților lor.

Revo R93G încorporează un display de 7,85” cu tehnologie LED și o rezoluție de 1024×768 pixeli, oferind imagini luminoase și mai multă claritate. Cu o autonomie de 5 ore în modul de lucru continuu, tableta de adaptează ușor stilului de viață mobil al utilizatorilor, punându-le la dispoziție în orice moment posibilitatea de a accesa documente, fotografii, filme, cărți electronice și jocuri. Pentru o performanță îmbunătățită, Revo R93G încorporează un procesor ARM Cortex A7 Dual Core cu o frecvență de 1,2 GHz și este prevăzută cu o memorie RAM de 1 GB.

Astfel, tableta poate răspunde cu succes task-urilor zilnice de business în deplasare, dar și nevoilor de divertisment ale utilizatorilor. Mai mult, cu accesoriile potrivite precum husele cu tastură și boxele din gama COMPANION sau dispozitivul Full Stream, tableta poate fi conectată la alte dispozitive mobile sau multimedia, prin Bluetooth, sau fixe, printr-un cablu prevăzut cu USB, astfel încât conținutul poate fi descărcat și redat pe acestea, iar tableta se transformă în consolă multimedia.

Modelul Revo R95 încorporează un display de 7,85” cu o rezoluție de 1024×768 pixeli și are o autonomie de 4 ore în modul de lucru, astfel încât fiecare membru al familiei să o poată folosi cu încredere pentru entertainment, acasă sau în călătorii.  Pentru a spori performanța tabletei, Revo R95 este prevăzută cu un procesor ARM Cortex A7 Dual Core cu o frecvență de 1 GHz, procesor grafic Octa Core, memorie RAM de 1 GB și rulează sistemul de operare Android 4.2.  Astfel, tableta se transformă în companionul de joacă al celor mici sau partenerul de business și centru multimedia pentru cei mari.

Cele două modele de tabletă au o carcasă din plastic cauciucat pentru o protecție și o rezistență sporită.

R95 Black R95 R93G R93G 1 R93G2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.