Grupul hellofood, împreună cu brand-urile afiliate foodpanda și Delivery Club, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul platformelor online de comenzi de...
foodpandaGrupul hellofood, împreună cu brand-urile afiliate foodpanda și Delivery Club, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul platformelor online de comenzi de mâncare la nivel mondial, a achiziționat platforma braziliană de comenzi de mâncare Entrega Delivery, continuând astfel extinderea pe plan global.

În urma achiziției, hellofood și-a consolidat poziția pe piața din Brazilia, după ce anul trecut a achiziționat alte trei servicii locale de comenzi de mâncare, Peixe Urbano, Jánamesa și MegaMenu. Website-ul și aplicația hellofood oferă acum acces la mai mult de 2.000 de restaurante din peste 30 de orașe de pe teritoriul Braziliei. Entrega Delivery va funcționa în continuare sub brand-ul propriu.

„Preluarea Entrega Delivery ne va permite să ne consolidăm poziția în locațiile strategice Campinas și Belo Horizonte. Achiziția face parte din strategia noastră de a deveni prima platformă la care se gândesc clienții atunci când vine vorba de a comanda mâncare, indiferent de locația acestora”, a declarat Marcelo Ferreira, Co-Fondator și Managing Director al hellofood Brazilia.

hellofood a intrat pe piața din Brazilia la jumătatea anului 2013. La nivel global, compania este prezentă în peste 40 de țări din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.

Reţeaua hellofood este prezentă şi în România, prin intermediul foodpanda, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din țara noastră.

foodpanda, împreună cu brand-urile afiliate hellofood și Delivery Club, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în peste 40 de țări de pe patru continente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.