RCS & RDS a lansat, astăzi, un nou spot publicitar din campania „Interzis in Belgravistan” prin care compania promovează serviciul de telefonie mobilă, Digi...

belgravistanRCS & RDS a lansat, astăzi, un nou spot publicitar din campania „Interzis in Belgravistan” prin care compania promovează serviciul de telefonie mobilă, Digi Mobil. Noul spot aduce în prim plan beneficiile ofertei comerciale Digi Mobil Spania, disponibilă exclusiv românilor de pe teritoriul Spaniei.

Astfel, începând din această lună, clienţii Digi Mobil Spania se bucură de numeroasele avantaje oferite la activarea Opțiunii Digi 800. Pentru a putea activa Opțiunea Digi 800, clienţii din Spania trebuie să aibă o cartelă prepaid Digi Mobil cu un credit minim de 15 euro.

Clienţii Digi Mobil Spania, beneficiază de 800 minute pentru a efectua apeluri către alte rețele fixe și mobile din Spania, România și Italia, pentru doar 15 euro (TVA inclus) pe durata perioadei de valabilitate. În plus, Digi 800 include şi apeluri internaționale către rețele de telefonie fixe și mobile din peste 30 de țări. Totodata, Opțiunea Digi 800 include 100 SMS-uri/lună către toate reţelele Digi din Spania, România și Italia.

Logo DIGI 800Clienţii Digi Mobil Spania care activează Opțiunea Digi 800, beneficiază în plus de 2000 minute pentru a afectua convorbiri către orice client Digi din Spania, România și Italia și către orice număr fix Digi Tel din România. Minutele alocate acestei promoții nu se scad din volumul de minute incluse în oferta pentru apelurile naționale și internaționale.

Noua opțiune este disponibilă clienţilor Digi Mobil Spania pe teritoriul Spaniei și este valabilă  până pe 31 decembrie 2014. Beneficiile incluse în opțiune sunt disponibile timp de o lună.

Digi 800 poate fi activată la orice punct de vânzare Digi Mobil din Spania, apelând *100# şi parcurgând paşii corespunzători sau apelând 1200, gratuit în rețeaua Digi Mobil.

Spotul publicitar îl are ca protagonist pe Gică (Gheorghe) Craioveanu, fostul jucător român de fotbal, stabilit în Spania de aproape 20 de ani. Gică Craioveanu a evoluat în Spania între 1995 si 2006 pentru echipe precum Real Sociedad, Villarreal şi Getafe. El a rămas în istoria fotbalului spaniol ca fiind primul jucător care a înscris pentru Villareal în prima ligă. În cei 11 ani petrecuţi în fotbalul spaniol, a reuşit să înscrie pe celebrele stadioane “Santiago Bernabeu” şi “Camp Nou”.

Gică Craioveanu s-a retras din activitate la 38 de ani, după ce a jucat 459 de meciuri în întreaga carieră. În prezent este unul dintre cei mai apreciaţi analişti din mass- media spaniolă şi, totodată, unul dintre colaboratorii permanenţi ai postului de televiziune Digi Sport.

  • papi

    24/09/2014 #1 Author

    Sunt mai ok ale UPC-ului. Alea cu Chivu. Asta parca e prea de cocalari.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.