Apple nu a lansat oficial iPhone 6 pe piaţa chineză, însă dacă nu mai puteţi aştepta până intraţi în posesia noului gadget al gigantului...
iphone6Apple nu a lansat oficial iPhone 6 pe piaţa chineză, însă dacă nu mai puteţi aştepta până intraţi în posesia noului gadget al gigantului american, şi vă priososesc vrem 4.000 de dolari, puteţi cumpăra varianta cu o carcasă din aur a lui iPhone 6, cu o memorie de 128 de GB şi un preţ pe măsură: circa 4.128 de dolari.

International Business Times a prezentat recent o serie de fotografii dintr-un magazine Apple Experience dintr-un mall renumit din Shigingshan District, Beijing, în care se poate vedea că iPhone 6 este disponibil şi extrem de scump.

Varianta de 16 GB se vinde cu circa 3.168 de dolari, în timp ce versiunea de 64 GB costă aproximativ 3.648 dolari.

Spre deosebire de strategia adoptată odată cu lansarea iPhone 5, Apple a întârziat venirea pe piaţa din China a noului smartphone şi a creat astfel mai mult loc de manevre pe piaţa gri. Deocamdată, compania nu a primit aprobarea de vinde smartphone-urile în China şi nici nu a precizat vreo data oficială când acestea vor fi disponibile.

Apple, ghid pentru cei care dau Androidul pe iPhone

iPhone 6 a intrat în rafturile magazinelor din 9 ţări în data de 19 septembrie, astfel că puteţi cumpăra gadgetul din SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore şi Puerto Rico.

Un anagajat al magazinului Apple Experience a declarat pentru IBTimes că smartphone-urile au fost importate din Hong Kong.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.