ARTEMIS REAL ESTATE, divizia din România a grupului elvețian ARTEMIS HOLDING AG, care deţine în portofoliu şi brandul de produse electrocasnice Franke, şi-a propus...
real_estateARTEMIS REAL ESTATE, divizia din România a grupului elvețian ARTEMIS HOLDING AG, care deţine în portofoliu şi brandul de produse electrocasnice Franke, şi-a propus să dezvolte cinci proiecte imobiliare în apropierea Timișoarei, pe o suprafață de peste 128 de hectare.

Compania dezvoltă o serie de proiecte imobiliare cu profil industrial, dar și cu segmente rezidențiale, în imediata vecinătate a Timișoarei.

Contactaţi de Gadget&Trends Magazine, oficialii ARTEMIS nu au dorit să comenteze asupra valorii totale a investiţiei în aceste proiecte.

“Modelul de business este achiziţia de terenuri agricole şi transformarea lor în dezvoltări imobiliare în funcţie de cererea venită din partea clienţilor”, au declarat reprezenţii companiei.

ARTEMIS a achiziţionat deja suprafețe mari de teren agricol cărora le-a oferit ulterior o destinație industrială sau rezidențială, dezvoltându-le și echipându-le cu toate utilitățile necesare. Sunt asigurate PUZ-ul și elementele de infrastructură, clienții având opțiunea de a închiria sau cumpăra diverse suprafețe. Pe lângă vânzarea şi închirierea parcelelor de teren, este posibilă şi construirea de către dezvoltator a unităţilor de producţie şi de depozitare.

„Am ales zona de vest a țării pentru potențialul de dezvoltare. Având expertiza din Elveția, dar și din țări precum Polonia și USA, suntem convinși că vom stimula și mai mult apetitul pentru investiții în jurul Timișoarei. Zonele în care proiectele noastre sunt amplasate oferă un acces facil către cele mai importante noduri de transport din vestul Europei şi sunt într-un proces de evoluţie constantă şi durabilă. Din punct de vedere logistic, regiunea prezintă o serie de avantaje competitive care favorizează dezvoltarea în ritm susținut a afacerilor şi poate asigura forța de muncă necesară”, subliniază Dr. Michael Soormann, administratorul companiei ARTEMIS REAL ESTATE.

Artemis HartaSuprafața dezvoltărilor imobiliare depășește 128 de hectare și include proiectele SânandreiIndustrial Park, Swiss Park Giarmata, Swiss Village Giarmata, Timișoara Airport Industrial Park și Dudeștii Noi Industrial Park.

Cel mai avansat este proiectul de investiţie de la Sânandrei, în nordul Timișoarei, unde, în prezent, infrastructura este finalizată, inclusiv rețelele de apă, canalizare menajeră și pluvială, curent electric, gaz, acces la DN 69 la Km 10+510m şi la fiecare parcelă în parte din parc, drumuri betonate şi trotuare.

Cea mai vastă și compactă dezvoltare este cea de la Giarmata Mare – SwissPark, unde compania deține 103 ha imediat lângă autostrăda Timișoara – Arad, acesta fiind singurul parc industrial aprobat în acest moment lângă ieşirea de pe autostrada din zona de nord a Timișoarei.

Timișoara Airport Industrial Park, proiectul de lângă Aeroportul Internațional „Traian Vuia” are o suprafață de 8 ha şi reprezintă o oportunitate unică datorită faptului că este situat în imediata vecinătate a platformelor din incinta aeroportului, ceea ce îi oferă un avantaj competitiv unic pentru dezvoltări logistice, dar și pentru activități de servicii și birouri.

ARTEMIS REAL ESTATE este divizia din România pe segmentul de imobiliare a ARTEMIS HOLDING AG, cu sediul în Nidwalden/Elveţia, grup din care face parte brandul FRANKE, recunoscut la nivel mondial ca unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme inteligente pentru bucătarii casnice și industriale, sisteme profesionale pentru cafea, containere de inox pentru  băuturi şi soluţii inteligente pentru pentru băi publice şi semi-publice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.