Din septembrie, AVstore oferă o nouă experiență pasionaților de echipamente audio-video și introduce pe piața din România, în premieră, unul dintre cele mai populare...

Mission_SX2Din septembrie, AVstore oferă o nouă experiență pasionaților de echipamente audio-video și introduce pe piața din România, în premieră, unul dintre cele mai populare branduri de boxe, la nivel internațional, Mission. 

AVstore este, de asemenea, distribuitor oficial în România și pentru alte branduri de boxe recunoscute la nivel internațional, precum Dali și Audio Physic.

“Suntem la fel de pasionați și de exigenți ca și clienții nostri când vine vorba de sunet și ne place să credem că suntem parte din ridicarea standardelor pe piață în acest sens. Sperăm să facem acest lucru și cu Mission oferind publicului un brand de calitate, cu tradiție de peste 30 de ani la nivel internațional, și cu un raport calitate preț imbatabil pe segmentul său. Am ales Mission după ce am prospectat cu atenție piața internațională pentru că ne-am dorit să aducem un brand de calitate, dar care sa fie accesibil pentru o masă cât mai mare de clienți” 

Bogdan Ştefan, Managing Partner AVstore

Conform studiilor de piață, AVstore deține o cotă de 10% din piața de căști din România, fiind lider absolut pe segmentul de căști audio high end. De asemenea, AVstore este lider și pe piața de playere și amplificatoare pentru căști, cu o ofertă completă în acest sens.

“De-a lungul anilor, am făcut toate eforturile pentru a construi un business care să facă diferența pe piața de echipamente audio-video din România, pornind de la pasiunea noastră pentru produse premium. Ne-am impus standarde exigente în ceea ce privește calitatea brandurilor pe care le oferim și ne-am asumat dezvoltarea unei nișe în ceea ce privește produsele oferite”

Bogdan Ştefan, Managing Partner AVstore

Cu o experiență de peste șapte ani pe piața de profil din România, magazinul online avstore.ro este cunoscut publicului de gen pentru oferta completă de echipamente audio-video pentru acasă, preponderent high end, atât în ceea ce privește nivelul prețurilor, dar și gama de produse în sine.

Prin AVstore sunt disponibile peste 40 de mărci de boxe și căști recunoscute la nivel internațional, majoritatea putând fi testate, înainte de achiziționare, în spațiul de show-room oferit clienților pentru o experiență cât mai complexă și mai autentică.

Prin intemediul AVstore sunt, de asemenea, comercializate unele dintre cele mai cunoscute branduri de căști audio premium din lume, compania fiind distribuitor oficial în România pentru brandurile Sennheiser și Audio-Technica, dar și pentru unul dintre cele mai exclusiviste branduri de gen, cum este Audeze.

Mission Electronics și-a pus bazele în 1977 și a devenit rapid unul dintre liderii incontenstabili în dezvoltarea sistemelor acustice, prin aplicarea celor mai noi tehnologii cu scopul definirii celor mai performante boxe din lume.  În prezent, echipa de ingineri experți care lucrează pentru Mission este condusă de cunoscutul designer audio Peter Comeau, a cărui istorie cu brandul Mission a început în 1999, când ocupa poziția de Director of Acoustic Design.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.