Platforma online pentru anunţuri OLX.ro a depăşit pragul de 2,5 milioane de oferte active, înregistrând în ultimele 8 luni o creștere de peste 160%...
Logo_OLXroPlatforma online pentru anunţuri OLX.ro a depăşit pragul de 2,5 milioane de oferte active, înregistrând în ultimele 8 luni o creștere de peste 160% față de perioada similară a anului trecut, anunţă oficialii Allegro Group România, compania controlează site-ul, precum şi Autovit.ro sau FashionDays.ro.

Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul de anunțuri noi postate s-a dublat, depășind pragul de 750.000 de oferte în fiecare lună. De asemenea, peste 80% din anunțuri sunt postate direct de către proprietari. Perioada de valabilitate a ofertelor este de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire gratuită.

“Ne bucură că OLX.ro este site-ul de anunțuri preferat de români, atât pentru vânzare cât și pentru cumpărare. Cele peste 1 milion de anunțuri în plus față de principalul site competitor reflectă plusul de loialitate al celor care pun la vânzare pe OLX.ro, dar și că la noi găsești cel mai mare număr de oferte, atunci când vrei să cumperi de pe un site de anunțuri.” menționează Cristina Gheorghițoiu, Business Manager OLX.ro.

Categoriile Locuri de muncă, Moda și Frumusete, Casa și Gradina au înregistrat creșteri de peste 300% comparativ cu anul precedent în ceea ce privește numărul de anunțuri noi adăugate.

Cele peste 2.500.000 de anunțuri active sunt grupate în 11 categorii principale și 50 de subcategorii intuitive, cu filtre multiple de căutare astfel încât cumpărătorii să găsească rapid ceea ce își doresc. Secțiunile cu cele mai multe anunțuri sunt: Auto, moto si ambarcatiuni cu peste 560.000 de oferte active, Moda si Frumusete cu peste 480.000 de  oferte active și Electronice si Electrocasnice cu peste 430.000 de oferte active.

Platforma OLX.ro este disponibilă atât pe desktop, cât și pe platformele mobile prin aplicațiile realizate pentru sistemele de operare Android și iOS.

OLX.ro, fostul Mercador.ro, oferă o platformă gratuită, rapidă și foarte bine localizată celor care doresc să cumpere și să vândă produse și servicii, prin simpla postare a unui anunț online. În acest moment, OLX.ro este site-ul cu cele mai multe anunțuri gratuite din piața locală, având cu aproximativ 1 milion mai multe oferte decât principalul său competitor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.