Nu există o relaţie de prea multă iubire între Apple şi piaţa de social networking, însă compania din Cupertino este pregătită să îi mai...
appleNu există o relaţie de prea multă iubire între Apple şi piaţa de social networking, însă compania din Cupertino este pregătită să îi mai dea o şansă. (În urmă cu 4 ani, compania a încercat să intre pe social media prin reţeaua iTunes Ping.)

Aşa că, după surprinzătoarele lansări de ieri seară,  în piaţă au început să apară zvonuri privind o potenţială achiziţie din partea Apple a aplicaţiei mobile de social media Path. Potrivit PandoDaily, cele două entităţi se află deja în discuţii avansate iar tranzacţia este “în esenţă, o certitudine”.

iPhone 6 și iWatch, noile gadgeturi lansate de Apple – Galerie FOTO

Path este o aplicaţie de social networking destinată special dispozitivelor mobile lansată în 2010. Printre trăsăturile sale se numără posibilitatea de a face photo sharing sau de a trimite mesaje. Nu se bucură de aceeaşi popularitate ca reţelele tradionale Facebook şi Twitter, însă se pare că ar fi circa 25 de milioane de utilozatori. Aceştia le-ar putea acorda celor de la Apple posibilitatea de a avea o bază de plecare pentru propria reţea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.