Prodplast Imobiliare începe lucrările de construcție la “Veranda”, în zona Obor, care va fi primul mall verde şi de proximitate  din București. Proiectul va...

veranda_oborProdplast Imobiliare începe lucrările de construcție la “Veranda”, în zona Obor, care va fi primul mall verde şi de proximitate  din București. Proiectul va avea peste 100 de magazine şi un hipermarket Carrefour. O vastă zonă verde, de 15.000 de mp, cu parcuri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport şi terase va suplimenta oferta comercială a noului mall. Investiţia în proiect se ridică la 60 milioane de euro.

”Am ales numele ‘Veranda’ pentru că aducem o gură de aer proaspăt în aglomeraţia din Obor. Construim un centru comercial de proximitate, care respectă tradiţia zonei. Este un concept nou pentru piaţa din România – oferim magazine uşor accesibile, un spaţiu de restaurante primitor şi cea mai generoasă zonă verde dedicată până acum unui proiect de retail din România. Dorim să contribuim la revitalizarea comercială a cartierului Obor, dar şi să oferim locuitorilor mai multe alternative pentru timpul liber. Va fi un loc unic în Bucureşti, care transformă o fostă platformă industrială într-un spaţiu viu, primitor, accesibil tuturor”

Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administraţie al firmei Prodplast Imobiliare S.A.

Centrul comercial va pune la dispoziţia clienţilor săi o ofertă variată de magazine organizată pe 2 niveluri, totalizând 25.000 de metri pătrați de spaţii comerciale. Carrefour este o ancoră şi un partener strategic al proiectului, cu un contract de închiriere pe termen lung. Zona de restaurante va fi amplasată la intrarea principală.

“Veranda” oferă şi 1.200 de locuri de parcare, disponibile pentru vizitatori. Astfel, centrul comercial descongestionează o zonă cu locuri de parcare insuficiente şi fluidizează traficul.

Aproape o jumătate de milion de persoane locuiește la mai puțin de 10 minute de mers pe jos sau cu mașina; dintre aceştia, câteva zeci de mii vin la cumpărături în zonă în fiecare zi. Centrul comercial va fi ușor accesibil, fiind deservit de 16 linii RATB de transport în comun și de stația de metrou “Obor”, aflată la mai puțin de 400 m distanţă.

“Veranda” a fost proiectat de arhitecţii englezi “Chapman Taylor” şi va fi finalizat în 2016. CBRE România este agentul exclusiv de închiriere a centrului comercial.

Conferinta Veranda - Foto macheta Poza 001 Poza-Jos1 Demisol Parter intreg Conferinta Veranda - Foto prezidiu Conferinta Veranda - Foto moment simbolic

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.