In mintea tuturor internautilor rasuna o intrebare zilele acestea: “Cine sunt Sergiu si Andrei?”. Noi ne-am gandit sa va prezentam perspectiva Gadget&Trends Magazine asupra...

sergiu_si_Andrei_kissFMIn mintea tuturor internautilor rasuna o intrebare zilele acestea: “Cine sunt Sergiu si Andrei?”. Noi ne-am gandit sa va prezentam perspectiva Gadget&Trends Magazine asupra acestei campanii cu adevarat reusite a Kiss FM.

Pe 3 septembrie Sergiu si Andrei, comediantii pe care sigur ii stiti de la Sector 7, au dat “drumul” la un roast care a devenit viral imediat. Cifrele de pe youtube nu mint: peste 76.000 de accesari doar intr-o saptamana. Ce au facut ei? “Am luat si noi un pic la misto artistii pe muzica lor. Sper sa nu se supere nici Velea, nici Antonia, nici Andra, nici Connect-R, nici Marius Moga si nici Smiley” – spune Andrei Ciobanu pe profilul personal de Facebook.

Pe scurt i-au ridiculizat pe cei mai sus numiti si le-au satirizat creatiile muzicale. Puteti sa vedeti singuri aici, dar va spunem si noi cateva glumite nevinovate: “E vina ta, ta, ta ca-i gravida Antonia si-acum nu mai incape in fantezia mea”, ii transmit lui Alex Velea, sau “Pe fanii tai, cu barba ta, tu i-ai convins ca te-a lovit pubertatea. Esti micul Mozzard, zice lumea de tine, dar cred ca micul Mozzard este mai bine”, ii spun, pe sleau, lui Moga.

Evident lumea s-a amuzat, “hit-ul” lui Sergiu si Andrei s-a viralizat si, asa cum nimeni nu se astepta, artistii s-au gandit sa dea lovitura! Asa ca Alex Velea, Smiley, Andra, Antonia & co au lansat o replica de milioane. Totul dupa o saptamana! Numai ca ei au strans intr-o zi (da! Hit-ul lor a fost lansat ieri!) peste 78.000 de deschideri!

Si asta nu pentru ca ar fi revolutionat industria muzicala, ci pentru ca a fost cel mai bun reveal pe care l-am vazut noi! Se pare ca artistii reusesc sa raspunda intrebarii (de’a dreptul obsesive!) “Cine sunt Sergiu si Andrei?”.

Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu sunt noii prezentatori din echipa Kiss FM (radioul nr. 1 din Romania conform ultimelor studii) care prezinta, din 10 septembrie, matinalul Kiss FM, de luni pana vineri, de la 7:00 la 10:00.

Acum ca am aflat cine sunt Sergiu si Andrei, sa va spunem si parerea noastra! Felicitari echipei Kiss FM care a avut aceasta minunata idee pentru o campanie care, sigur!, va da rezultate.

Un teasing pe masura si un reveal si mai tare!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.