De ce ar lansa Apple un smartphone cu ecran mai mare? Potrivit celor mai recente date ale firmei de cercetare de piaţă Flurry, citate...
phabletDe ce ar lansa Apple un smartphone cu ecran mai mare? Potrivit celor mai recente date ale firmei de cercetare de piaţă Flurry, citate de gigaom.com, cel mai simplu motiv ar fi că acest tip de gadgeturi creşte rapid în popularitate în rândul consumatorilor.

Astfel, dintre cele 60.000 de device-uri cuprinse în studiul Flurry, telefoanele cu ecran mai generos, denumite phablet – în esenţă smartphone-urile cu ecrane a căror dimensiune variază între 5 şi 7 inci – reprezintă 6%, dublu faţă de anul trecut.

Totodată, device-urile mai mari au atras 11% dintre descărcările de aplicaţii contorizate de Flurry.

studiuSe pare că utilizatorii optează tot mai mult pentru acest gen de dispozitive, deşi, pe lângă un ecran mai generos, interesante şi dorite sunt şi alte trăsături, precum un procesor mai bun sau camere care oferă mai mulţi megapixeli.

În acelaşi timp, 18% dintre device-urile active cu Android au ecrane între 5 şi 7 inci, în creştere de la 7% anul trecut, însă este de reţinut faptul că Apple încă nu a scos pe piaţă un adversar pentru telefoanele bazate pe sistemul de operare al Google.   Mai avem de aşteptat câteva ore până atunci!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.