Începând din această lună telefonul Evolio ONYX beneficiază de un update al sistemului de operare, de la Android 4.2 la Android 4.4. Posesorii telefoanelor...

Onyx-kitkat-4.4.2Începând din această lună telefonul Evolio ONYX beneficiază de un update al sistemului de operare, de la Android 4.2 la Android 4.4. Posesorii telefoanelor ONYX își pot face singuri acest update, urmând instrucțiunile prezentate pe site-ul companiei.

Noua versiune a sistemului de operare oferă funcții noi, cum ar fi Direct call sau Flip to mute, care vor îmbunătăți experiența pe care o au utilizatorii cu ONYX.  De asemenea, interfața sistemului este mai prietenoasă, iar consumul de energie si de memorie este mai redus decât în cazul versiunii anterioare, Android 4.2.

Smartphone-ul Evolio ONYX a fost lansat pe piață în primăvara acestui an și este unul dintre telefoanele Evolio cel mai bine vândute. ONYX are ecran OLED de 4 inchi, cameră foto de 5 Mpx și procesor Dual –Core la o frecvență de 1,3 GHz și oferă un raport calitate-preț excelent.

ONYX este destinat tinerilor sau cei cărora își doresc să aibă o experiență multimedia completă prin trecerea de la un telefon mobil clasic la unul de tip smartphone.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.