La doar o zi depărtare de evenimentul Apple, de la care se aşteaptă ca pe lângă noile smartphone-uri să arate lumii întregi şi primul...
Huawei talkband

Huawei talkband

La doar o zi depărtare de evenimentul Apple, de la care se aşteaptă ca pe lângă noile smartphone-uri să arate lumii întregi şi primul ceas inteligent al companiei, şi la câteva zile după ce Samsung, LG şi Motorola şi-au prezentat noutăţile pe acest segment, este rândul chinezilor de la Huawei să îşi declare intenţiile privind intrarea mai agresivă pe nişa tehnologiilor wearable.

Astfel, potrivit CEO-ul Huawei, Richard Yu, citat de Engadget, compania lucrează în prezent la un ceas cu Android Wear care ar fi gata de lansare începând cu anul viitor.  Cum competiţia de pe piaţă este destul de aprigă, ar fi cazul ca Huawei să aducă pe masă ceva nemaiîntâlnit.

În prezent, compania are în portofoliu o brăţară fitness tracker-smartwatch şi este departe de a fi început măcar să acorde o atenţie serioasă acestui domeniu. Rămâne de văzut cu ce gadget “inovativ şi frumos” vor veni în 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.