Reţeaua de social networking Twitter a decis să intre pe segmentul de cumpărături online şi adaugă un buton “buy” destinat utilizatorilor de pe dispozitive...
TwitterReţeaua de social networking Twitter a decis să intre pe segmentul de cumpărături online şi adaugă un buton “buy” destinat utilizatorilor de pe dispozitive mobile.

Astfel, în momentul în care o să vă verificaţi ultimele tweet-uri din partea prietenilor, vedetelor sau companiilor pe care le urmăriţi, este foarte posibil să daţi peste anumite posturi care au lângă ele un buton “cumpără”. Odată apăsat, pe ecran vor apărea mai multe informaţii legate de plată şi livrare, înainte de trimiterea confirmării de lansare a comenzii.

Însă, mai întâi de toate ar trebui să staţi în Statele Unite, pentru că serviciul este testat prima dată doar acolo. Totodată, pentru lansarea noului sistem de e-commerce, Twitter a semnat parteneriate cu alte nume din industrie: Fancy, Stripe, Gumroad, Musictoday.

Trends: Twitter lasă tot mai mult să se înţeleagă ca va lansa serviciul de cumpărături online

BuyNow twitterPrintre cei care vor putea accesa noul serviciu Twitter se numără o serie de branduri, asociaţii nonprofit şi artişti. Printre numele sonore care participă la acest test iniţial se numără Burberry, Home Depot, Pharrell, Paramore, Eminem sau Megadeth.

Compania a anunţat într-un post faptul că s-au luat măsuri suplimentare de siguranţă pentru a oferi securitatea datelor. “Informaţiile legate de plată şi livrare sunt encriptate şi stocate după prima tranzacţie aşa că, utilizatorii se vor putea bucura de această experienţă mai uşor, fără a introduce datele de fiecare dată”, a declarat Tarun Jain, product manager în cadrul Twitter.

Lista celor care testează noul serviciu:

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.