Taiwanezii de la Acer au venit în acest an la Berlin cu o serie de tablete prin care îşi atestă afecţiunea pentru gadgeturile destinate...
iconia.pgTaiwanezii de la Acer au venit în acest an la Berlin cu o serie de tablete prin care îşi atestă afecţiunea pentru gadgeturile destinate unui segment de consumatori cu venituri medii.

Astfel, potrivit Engadget, Acer a dezvelit la IFA tableta Iconia One Tab 8, care funcţionează cu Android 4.4 KitKat, are un procesor Intel Atom quad-core şi un ecran 1,280 x 800 IPS de 8 inci.

Acum imaginaţi-vă o tabletă cu specificaţii similare, însă care funcţionează cu Windows 8.1 şi aveţi în faţă cel de-al doilea gadget din gamă, Iconia Tab 8 W. Succesorul lui Iconia W4 se bucură şi de o baterie cu durată de viaţă de 8 ore şi acces gratuit pentru un an la Office 365.

Fie că sunteţi fani Google sau Microsoft, trebuie să ştiţi că ambele gadgeturi vor fi disponibile de luna viitoare în Europa, pentru 150 de euro, iar în State apar din noiembrie la 150 de dolari.

iconia tab10Pentru fanii tabletelor cu ecran mai generos, Acer a prezentat şi Iconia Tab 10, prima tabletă din portofoliu din ultimul an care vine fără tastatura detaşabilă. Device-ul are un display Full HD 1,920 x 1080 IPS, acoperit de Corning Gorilla Glass, funcţionează cu cea mai nouă variantă de Android, are un port HDMI şi va fi pusă la vânzare încă din luna septembrie la preţul de 199 de euro în Europa şi 199 de dolari în SUA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.