Movie trends: care este vedeta grilei de toamnă la AXN? Movie trends: care este vedeta grilei de toamnă la AXN?
Serialul „Polițiști fără Frontiere”, o producție originală AXN, revine în România cu cel de-al doilea sezon. Primul episod va fi difuzat pe AXN în... Movie trends: care este vedeta grilei de toamnă la AXN?
CROSSING_LINES_II_KEYART_LandScape_A_ROMSerialul „Polițiști fără Frontiere”, o producție originală AXN, revine în România cu cel de-al doilea sezon. Primul episod va fi difuzat pe AXN în data de 23 septembrie, de la ora 22:00 și se bucură de prezența excepțională a lui Marcel Iureș.

Serialul prezintă activitatea unei echipe de detectivi europeni de elită, mandatată de Curtea Penală Internațională, ce deţine autoritatea de a urmări criminalii peste graniţele din interiorul Uniunii Europene. Odată cu globalizarea, granițele deschise ale Europei au transformat continentul într-un adevărat refugiu pentru criminali, care se pot ascunde cu ușurință în țările în care nu sunt dați în urmărire. Astfel, un nou tip de autoritate transfrontalieră intră în acțiune.

„Polițiști fără Frontiere”, o producție semnată de creatorii serialului „Minți Criminale”, a fost aplaudată de fanii din întreaga lume atât pentru distribuția de excepție, cât și pentru locațiile superbe în care a fost filmată. Serialul se bucură de performanța excepțională a lui William Fichtner (celebru mai ales pentru rolurile din „Elysium” și „Prison Break”), a câștigătorului Globurilor de Aur, Donald Sutherland (cunoscut în ultimii ani pentru „Jocurile Foamei”), precum și a lui Tom Wlaschiha (cunoscut și pentru rolul din „Jocul Tronurilor”). Noul sezon îmbogățește distribuția cu trei noi nume importante. Lara Rossi (cunoscută pentru rolurile din „Life of Crime” și „Murder: Joint Enterprise”) va deveni unul dintre personajele permanente, iar roluri episodice vor avea Carrie-Anne Moss („Vegas”, „The Matrix”) și Ray Stevenson („Dexter”, „Cartea lui Eli”). În sezonul 1, dar și în primul episod al sezonului 2, serialul se bucură și de prezența marelui actor român, Marcel Iureș.

„Polițiști fără Frontiere” este povestea unei asemenea echipe, formată din cinci tineri detectivi ambițioși, conduși de Căpitanul Louis Daniel. Fiecare episod prezintă povestea investigațiilor palpitante asupra unor criminali de talie mondială și a urmăririlor spectaculoase, care străbat granițele țărilor europene.

Alături de scenele de acțiune care țin telespectatorii cu sufletul la gură, serialul se concentrează  şi pe latura umană, pe dramele personajelor principale: Carl Hickman (William Fichtner), un fost polițist din New York, retras din funcție în urma unei confruntări care îl lasă schingiuit, și Louis Daniel (Marc Lavoine), liderul echipei, care caută răzbunarea pentru asasinarea fiului său de către gangsterul Dimitrov (Marcel Iureș).

În ultimul episod al sezonului 1, Genovese (Kim Coates), inamicul numărul unu al lui Hickman, este prins, iar misiunea echipei de detectivi pare să se fi apropiat de final. Însă, într-o răsturnare de situație, Daniel este răpit de către oamenii lui Dimitrov, care își prezintă ultimatumul. În primul episod din sezonul 2, echipa se află într-o misiune contra cronometru pentru a-l salva pe liderul lor. În acest timp, Michel Dorn (Daniel Sutherland), Inspector la Curtea Penală Internațională, face tot ce îi stă în putință pentru a-l învinge pe mafiotul rus.

Sezonul 1 din „Polițiști fără Frontiere” a fost filmat în totalitate în Europa, în orașe precum Praga, Paris și zone din sudul Franței; scenele care nu au fost surprinse pe străzile metropolelor de pe continent au fost filmate în Praga, la Studiourile Barrandov, cunoscute pentru blockbustere precum „Misiune Imposibilă”, „Identitatea lui Bourne” sau „Casino Royale”. În sezonul 2, pe lângă Franța și Republica Cehă, echipa de filmare s-a mutat în Monte Carlo și în Bulgaria.

Sezonul 2 din „Polițiști fără Frontiere” cuprinde 12 episoade, care vor putea fi vizionate pe AXN începând cu 23 septembrie, în fiecare marți, de la ora 22:00.

Canalul AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa Centrală, unde este prezenz în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Postul este pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când este vorba de divertisment dinamic.

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran. El produce şi distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor. SPT are 18 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 32 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 126 de posturi în 168 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 980 milioane de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului Crackle, un site cu conţinut video premium.

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN), 3D channel 3net,  principalul site horror/ thriller şi serviciu VOD, FEARnet, şi compania naţională de vânzări media, ITN Networks, Inc. Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com.

CROSS_210-20140227-FL_095a CROSS_209-20140219-FL_0100 CROSS_208-20140115-LH_0241 CROSS_205-20141029-LB_0345 CROSS_202-20141122-LH_0331

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.