Miele lansează pe piaţa din România aspiratorul robot cu vacuum Scout RX1. Acesta este primul dispozitiv-robot de curăţare din portofoliul Miele și se diferenţiază...

Scout RX1_3Miele lansează pe piaţa din România aspiratorul robot cu vacuum Scout RX1. Acesta este primul dispozitiv-robot de curăţare din portofoliul Miele și se diferenţiază prin tehnologia inteligentă încorporată, sistemul „Smart Navigation”, cele mai bune performanţe de curăţare, autonomia îndelungată a bateriei şi designul slim, care permite curăţarea zonelor greu accesibile.

Primul aspirator robot Miele este disponibil pentru consumatorii români în showroom-ul Miele situat în clădirea City Gate din Bucureşti şi la partenerii Miele din întreaga ţară, începând cu luna august.

Scout RX1 a fost lansat la nivel european în această primăvară. În cele aproximativ șase luni pe piață, Scout RX1 a înregistrat vânzări record, depășind așteptările inițiale.

Loredana Butnaru_Miele 1„Dealerii și utilizatorii finali au apreciat sistemul de navigație excelent, performanța curățeniei și puterea bateriei reîncărcabile, precum și designul elegant și manopera de calitate specifice brandului Miele,” declară Loredana Butnaru, Sales Manager, Miele România. 

„Ne așteptăm ca Scout RX1 să aibă vânzări la fel de bune și în România, având în vedere și faptul că gama de aspiratoare reprezintă categoria de produse cu cele mai mari vânzări pe plan local din punct de vedere al volumului.”

Patru programe de curăţare specifice Scout RX1 garantează maximum de eficienţă. În programul „Auto”, dispozitivul curăţă întreaga încăpere. „Spot” este dedicat aspirării unei zone definite de până la 1,80 de metri pătraţi şi este recomandat pentru a curăţa, de exemplu, covorul pe care este amplasată masa din dining room. Prin selectarea programului „Corner”, spațiile greu accesibile, cum este cazul colțurilor, sunt curăţate în profunzime în cel mai eficient mod. Pentru o curăţare rapidă, Miele a dezvoltat programul „Turbo”, în cadrul căruia aspiratorul-robot parcurge întreaga suprafaţă urmând un traseu alcătuit din linii drepte, despărţite de spaţii mai mari. „Turbo” oferă o curăţenie mai minuţioasă decât programul „Auto”, într-un interval de timp redus la jumătate.

Cu un ciclu complet al bateriei, Scout RX1 curăţă în 120 de minute o suprafaţă de până la 150 de metri pătraţi. Pentru suprafeţe mai mari, aspiratorul se reîntoarce automat la sursa de electricitate pentru reîncărcarea bateriei şi în aproximativ două ore reia programul de curăţenie din punctul în care s-a oprit anterior.

Dimensiunile reduse ale dispozitivului: 2,9 kilograme, înălţimea de numai 89 de milimetri şi diametrul de 350 de milimetri, ajută la sporirea performaţelor de curăţare chiar şi în zonele mai greu accesibile, precum colţurile încăperilor, pragurile uşilor, dedesubtul obiectelor joase de mobilier.

Scout RX1_2

Scout RX1_1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.