Producătorul de electronice Sharp, una dintre cele mai mari companii de profil la nivel internaţional, a prezentat InfoComm, cea mai mare conferință și expoziție...
PN-Y-4-605x427Producătorul de electronice Sharp, una dintre cele mai mari companii de profil la nivel internaţional, a prezentat InfoComm, cea mai mare conferință și expoziție anuală globală pentru produse audio-video, desfășurată în iunie la Las Vegas, noile afişaje comerciale din portofoliul său.

Este vorba de o nouă serie de afișaje PN-Y subţiri cu iluminare edge-lit, care vor fi lansate în Europa în toamna acestui an. Disponibile în patru dimensiuni de până la 55″ şi cu redare video USB integrată, monitoarele PN-Y sunt ideale pentru semnalizare digitală, atât în spaţiile publice, cât şi în cele comerciale.

“Seria PN-Y va umple golul de soluţii digitale de semnalizare și va oferi atât performanţe, cât şi valori. Aşteptăm cu nerăbdare să lansăm vânzările în Europa pe parcursul anului”, a declarat Christian Schwaiger, Vice President, Sharp Visual Solutions Europe.

Seria PN-Y este disponibilă la dimensiuni de 55″ (PN-Y555), 47″ (PN-Y472), 42″ (PN-Y422) şi 32″ (PN-Y325) şi include o gamă completă de conexiuni pentru PC şi alte conexiuni de tip video. Playerul media USB integrat permite redarea cu uşurinţă a videoclipurilor în toate formatele de fişiere principale, fără a fi necesară conectarea monitoarelor la un PC. Cu accentul pus în totalitate asupra conţinutului, seria PC-Y este proiectată elegant, cu o ramă subţire, iar conţinutul este afişat într-o manieră estetică, atât la instalarea de tip portret, cât şi la cea de tip peisaj.

Mai multe informaţii despre seria PN-Y vor fi date publicităţii în apropierea datei de lansare în Europa, planificată în toamna acestui an.

Sharp Electronics (Europe),cu sediul la Londra, este filiala europeană a companiei japoneze Sharp Corporation. Europa reprezintă una dintre cele mai importante piețe ale companiei. Compania are 4.200 de angajaţi în 26 de locaţii din Europa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.