Dincolo de zona specială dedicată amenajării interioare, în luna august, în magazinele Hornbach clienţii pot găsi şi idei pentru amenajarea grădinii în stil mediteranean....

Tema lunii - Gradina - HBDincolo de zona specială dedicată amenajării interioare, în luna august, în magazinele Hornbach clienţii pot găsi şi idei pentru amenajarea grădinii în stil mediteranean.

„Clienţii Hornbach arată un interes tot mai mare pentru amenajarea grădinii în stil mediteranean, dorind să creeze un spaţiu de relaxare care să le aducă aminte de zilele de vacanţă. Aşa că, în luna august, pot găsi o expoziţie specială în magazinele noastre pentru a putea face alegerile potrivite”, spune Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit acestuia, plantele mediteraneene cel mai des alese de clienţii români sunt soiuri mici de palmieri, ficuşi sau rozmarinul. Acestea trebuie cultivate în condiţi climatice proprice viţei de vie. De asemenea, este bine de ştiut că palmierul şi ficusul trebuie protejate de frig în perioadele reci, iar cele perene, precum rozmarinul, trebuie replantate primăvara.

Pentru a completa peisajul mediteraneean pe care românii doresc să îl creeze în propriile grădini, Hornbach oferă şi decoraţiuni specifice acestui stil. Astfel, în fiecare magazin sunt disponibile 100 de modele de maşti de ghivece din teracotă de diferite mărimi, 50 de tipuri de tije decorative  pentru plante, 20 de modele de jardiniere divers colorate şi 10 displayuri cu figurine şi statuete.

De asemenea, clienţii  Hornbach  beneficiază şi de garanţia creşterii plantelor, acestea având o  calitate ridicată. Astfel, în cazul reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite, pe o perioadă de 12 luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.