Canon lansează o nouă gamă de proiectoare portabile LV. Cele cinci modele noi LV sunt compacte, durabile şi uşor de utilizat, asigurând o proiecţie...

Canon LV-2Canon lansează o nouă gamă de proiectoare portabile LV. Cele cinci modele noi LV sunt compacte, durabile şi uşor de utilizat, asigurând o proiecţie luminoasă, de înaltă performanţă, cu o durată de viaţă a lămpii mai mare, fiind disponibile la un preţ excepţional atât pentru mediile corporatiste, cât şi pentru cele educaţionale.

Modelele incluse în noua gamă Canon LV – LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST şi LV-X300ST – asigură o luminozitate crescută, fiecare dintre acestea având ca standard o putere de 3000 de lumeni. Datorită luminozităţii, puteţi vedea cu claritate imaginile în orice sală de şedinţe sau de clasă, chiar şi atunci când lumina este aprinsă. Pentru seria LV, Canon a ales să folosească un motor de înaltă calitate pentru proiectare digitală de lumină (PDL).

Motorul PDL beneficiază de tehnologia ‘BrilliantColor™, ceea ce s-ar putea traduce ca obţinerea de culori bogate prin includerea unui disc de culori cu şase segmente. Sunt incluse şi segmentele cyan şi galben, care accentuează considerabil nivelul de saturaţie, evitând formarea de culori terne, lipsite de viaţă, asociate adesea altor modele PDL. În acelaşi timp, nou-apărutul motor PDL oferă contraste uimitoare, cu raporturi de 2300:1 pe toată gama.

De asemenea, niciunul dintre modele nu are filtru, ceea ce înseamnă că acum puteţi evita cheltuielile şi neplăcerile legate de înlocuirea filtrului. Costurile de utilizare sunt reduse şi de noua lampă de proiecţie cu durată lungă de viaţă, care poate asigura până la 6000 de ore de funcţionare folosind modul ECO.

Patru modele din gamă sunt dotate cu un port HDMI, ceea ce permite reproducerea perfectă a imaginilor din surse digitale, plecum playere Blu-Ray şi notebook-uri moderne. Conectat la o sursă corespunzătoare, proiectorul este capabil să afişeze conţinut 3D prin sistemul PDL Link. Cu o greutate sub 3 kg, cele cinci modele noi sunt extrem de portabile, oferind clienţilor flexibilitate şi uşurinţă la utilizare.

Noile modele din gama portabilă LV Canon sunt:

  • LV-WX300 – asigură proiecţie pe ecran wide, luminos, beneficiind de HDMI şi port Network. Ideal pentru utilizare în mediile preuniversitare şi universitare
  • LV-X300 – dispune de rezoluţie XGA, proiecţii luminoase şi imagini foarte clare. Potrivit mai ales pentru prezentări realizate de corporaţii.
  • LV-S300 –dispune de rezoluţie SVGA cu costuri de utilizare scăzute; acest model entry-level este potrivit pentru proiecţii în săli de clasă sau pentru firme mai mici.
  • LV-WX300ST – proiectează imagini clare pe ecrane wide, cu luminozitate bună, de la distanţă mică; datorită portabilităţii şi flexibilităţii pe care le oferă, acest model este ideal pentru utilizare în săli de şedinţă şi în săli de clasă.
  • LV-X300ST – asigură imagini XGA clare şi luminoase de la distanţe mici şi este ideal atât în mediul corporatist cât şi în cel educaţional

Modelele LV-WX300, LV-X300 şi LV-S300 vor fi disponibile începând cu luna septembrie, iar modelele de proiecţie de la distanţă mică – LV-WX300ST şi LV-X300ST vor fi puse în vânzare în luna decembrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.