Situat pe râul Vltava, în Boemia Centrală, orașul depășește 1,7 milioane de locuitori, în numărul cărora nu sunt luați în considerație cei aproximativ 300.000 de navetiști, care...
Praga

Praga

Situat pe râul Vltava, în Boemia Centrală, orașul depășește 1,7 milioane de locuitori, în numărul cărora nu sunt luați în considerație cei aproximativ 300.000 de navetiști, care lucrează în oraș, dar nu locuiesc aici. De la căderea Cortinei de Fier, Praga a devenit unul dintre cele mai populare destinații turistice din Europa și din lume. Praga este în top 10 celor mai vizitate orașe europene.

Pentru a ajunge la Praga, una din variante este sa zbori cu TAROM. Biletele pot fi achizitionate doar in ziua de 19 august de pe site-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii sau de la agentii autorizati TAROM. Reducerea este de 30 Euro la biletele dus si de 60 Euro la biletele dus – intors, reducerea fiind deja aplicata in pretul afisat. Oferta se adreseaza pasagerilor care doresc sa calatoreasca dinspre/spre Romania catre/dinspre Praga si nu are perioada de calatorie limitata.

Zborurile au urmatorul program, afisat in ore locale:

  • Luni, Marti ,Miercuri, Joi, Vineri si Duminica
    RO 225 08:05 Bucureşti – 09:00 Praga
  • Luni, Marti ,Miercuri, Joi, Vineri si Duminica
    RO 226 09:45 Praga – 12:35 Bucureşti

Printre locurile de mare interes turistic în Praga se numără:

Ce am vazut eu la Praga? Vezi urmatorul clip:

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.