În Piața Charles de Gaulle, nr.3, într-o clădire cu istorie și stil, bucureștenii sunt invitați în îmbietoarea bucătărie italienească – Zabaione. Pentru “detalii culinare”...

DSC_2590_Foto_ Razvan TulaiÎn Piața Charles de Gaulle, nr.3, într-o clădire cu istorie și stil, bucureștenii sunt invitați în îmbietoarea bucătărie italienească – Zabaione. Pentru “detalii culinare” accesați galeria foto.

Zabaione înseamnă zile și seri armonioase, reconstruind cadrul unde invitații se simt bine alături de prieteni și de familie, savurând mâncăruri fine, vinuri alese, deserturi și limonade răcoritoare.

Echipa Zabaione studiază și caută în permanență secretele mâncării fine, pregătind meniurile cu grijă și plăcere. Este domeniul în care un mic detaliu poate transforma totul, oferind o altă experiență clientului. Nimic nu se compară cu satisfacția de a vedea oamenii fericiți cu ceea ce echipa a pregătit.

Cu fiecare zi, ușile restaurantului se deschid din ce în ce mai larg și mai des, iar pentru Echipa Zabaione, acest fapt reprezintă bucuria și recunoașterea lucrului făcut cu pasiune și implicare.

restaurant Zabaione_exterior_Foto_ Razvan Tulai restaurant interior_Foto_ Razvan Tulai MG_9118_foto_Liviu Nita MG_4575_foto_Victor Vido Liviu_Foto_ Razvan Tulai Oana3_Foto Razvan Tulai DSC_2698_Foto_ Razvan Tulai DSC_2590_Foto_ Razvan Tulai Oana2_Foto_Razvan Tulai DSC_2775_Foto_ Razvan Tulai DSC_2702_Foto_ Razvan Tulai DSC_2540_Foto_ Razvan Tulai Oana1_Foto_ Razvan Tulai _MG_9163_recital harpa_Foto_Liviu Nita _MG_4606_Foto_Victor Vido _MG_4587_Foto_Victor Vido _MG_4576_Foto_Victor Vido

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.