Există un arhipelag minunat pe coasta de sud a Islandei numit Vestmannaeyjar. Și, în acest arhipelag, există o insulă numită Elliðaey. Pe această insulă...

lonely-house-ellidaey-iceland-67Există un arhipelag minunat pe coasta de sud a Islandei numit Vestmannaeyjar. Și, în acest arhipelag, există o insulă numită Elliðaey. Pe această insulă există o singură cabană, solitară și misterioasă, care a generat tot felul de speculații de la primele fotografii apărute pentru prima dată pe internet.

Insula a fost locuită acum aproximativ 300 ani de cinci familii care trăiau din pescuit, vânătoare și creșterea vitelor. Cu toate acestea, prin anii 1930, ultimii locuitori au părăsit locul.

De atunci, unii au speculat că insula a fost donată celebrei cântărețe islandeze Bjork  (lucru neadevărat), în timp ce alții susțineau că aceasta a devenit casa unui miliardar excentric (nici această variantă nu a fost reală). Adevărul este că insula și implicit această cabană a devenit adăpost pentru o asociație de vânătoare locală.

lonely-house-ellidaey-iceland-66 lonely-house-ellidaey-iceland-10 lonely-house-ellidaey-iceland-69 lonely-house-ellidaey-iceland-9 lonely-house-ellidaey-iceland-70 lonely-house-ellidaey-iceland-3

Sursa: boredpanda.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.